2777
2789

حس نمیکنین بینیتون نسبت ب اوایل عمل بزرگتر شده؟ 

و اینکه خط کانتور هم داره یا نه

بینیتون ورم هم میکنه یا نه

لطفا کسایی ک بالای یکسال عمل کردن نظر بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سال و سه ماهه 

هنوز دماغم بزرگ و پهنه 

نمیدونم ترمیم کنم یا آنزیم بزنم 

انگار دماغم همون قبلیه فقط یه قوس مسخره زشت مصنوعی داره تازه بزرگ تر به نظر میرسه نمیدونم ورم داره هنوز یا چی

مال من گوشتی بود.از همون روز اولم بزرگ بود.به دکتره گرفتم چرا کوچیکش نکردی.چون فقط ۳۰یا۴۰درصد تغییر کرد.گفتم میشد کوچک ترش کرد؟گفت اره میشه ولی من کلا بینی رو زیاد کوچیک نمیکنم باید میرفتی پیش یه دکتر دیگه

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
آنزیم نزن برو ترمیم انزیم بزنی ریسک نکروز زیادههه

زود نیست برای ترمیم؟ دکتر خوب می‌شناسی که جراحی ترمیمی های موفق زیادی داشته باشه؟ 

نمیدونم دماغم چون گوشتیه اینقدر نتیجه بد شد یا دکتر بدی انتخاب کردم.خیلی ناراحتم

یک سال و سه ماهه هنوز دماغم بزرگ و پهنه نمیدونم ترمیم کنم یا آنزیم بزنم انگار دماغم همون قبلیه فقط ی ...

وای ترس تو جونم انداختی دختر ،

یعنی چسب بینی می‌زدی خوب بود ،وقتی چسب رو برداشتی بینید دوباره بزرگ شد ،آخه خودم چسب دارم الان از بینیم  راضیم ،بعد از اتمام دوران چسب زدن ،یعنی بینیم بزرگ میشه