2777
2789

من خودمم با اینکه الان یکساله تو دوران عقدم ولی دوستم از دو سال پیش که ازدواج نه زنگی نه خبری ماهی یک بار من زنگ میزدم حرف می‌زدیم ولی اون همش سرد شده الآنم دوباره زنگ میزنم بهش سریع می خواد قطع کنه بچش به دنیا اومده الان کلی ذوق داشتم ببینم خودشو و بچشو بعد دو سال ولی الآنم جواب نداد به نظرتون رفیق فاب دوازده ساله ادم که رفت آمد خانوادگی هم داشتیم یعنی مامانم با مامانش و هی خونشون بودم منو فراموش کرد کلا ؟؟؟؟ یعنی دیگه بیخیال بشم و هیچ وقت زنگ نزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو نمیدونی اون درچه حال روزیه زندگی ادم بعد ازدواج کلا تعئیر میکنه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
نه. الان سرش شلوغه. عروسی کرده بچه داره وقت نداره شما وقتت بیشتره. هر وقت عروسی کردی برو سراغش

چند ماهه دیگه منم عروسیمه منم وقتم شلوغه من دقیقا آدم مناسب برای ادامه روابط بعد ازدواجش بودم چون هم از نظر اخلاقی خانوادگی مشکلی ندارم هم ظاهری هم اینکه تاحالا تو دوازده سال یک بار هم ما از هم ناراحت نشده بودیم 🫠🫠🫠🫠😔