2777
2789
عنوان

اقدام کردم اما پشیمونم

142 بازدید | 11 پست

من ۳۳سالمه شوهرمم ۴۰سالشه  پسرمم شش سالشه و امسال رفته پیش دبستانی.از ترس اینکه سن شوهرم خیلی بالا بره اقدام کردم ولی الان استرس گرفتم .ته دلم تک فرزندی و طندگی خلوت و دوست داشتم علی رغم میل باطنیم برای اینکه پسرم تنها نباشه اقدام کردم شما بگید شرایطم خوبه شماها فرزند دوم و کی آوردید

و اینکه چقدر احتمال داره با ی بار باردار بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تنبلی تخمدان داشتم با دارو باردار شدم بچه هام ۵ سال فاصله سنی دارن

شما اگه مشکلی برای بارداری نداری بذار بچت که رفت کلاس دوم باردار شو الان که پیشه و سال بعد که کلاس اوله خیلی سختت میشه با نی نی بخوای به درسای بچه بزرگت برسی

من فقط میدونم زمانی که نخوای باردار بشی قطعا با هکون بار اول میشی حالا به قصد بارداری پیش بری تا  چند بعد اقدام طول میکشه😑خودم ۳۳ سالمه و اولین بچم تازه دنیا اومده و به هیچ عنوان قصد یچه دوم نداره هم دیگه سنم بالاست هم اینکه من واقعا واقعا اعصاب بچه ندارم همین و بزرگ کنم کلامو بندازم هوا کی اعصاب بارداری مجدد و داره انواع سونوها ازمایشات داروها استرس ها دوباره درد سزارین زایمان واکسن بچه ختنه وای نههه من کع نمیتونم 

بنظرت سنمون بالا نمیره؟

نه بابا شما که حداقل تا ۳۵ جا داری

شوهرتم اون موقع ۴۲ سالشه

انقدر سن ازدواج بالا رفته که الان خیلیا تو سن شما تازه دارن ازدواج میکنن

البته بازم بستگی به توان خودت داره که بتونی هم به درس و مشق بچه بزرگ برسی هم به امورات نی نی

من خودم پسرم که رفت کلاس اول دخترم ۱ ساله بود واقعا روانی شدم از دست جفتشون. برا همین به هیچکی توصیه نمیکنم توی سن بین ۵ تا ۷ سالگی بچش بچه دار بشه

نه بابا شما که حداقل تا ۳۵ جا داریشوهرتم اون موقع ۴۲ سالشهانقدر سن ازدواج بالا رفته که الان خیلیا تو ...

ممنونم درسته خداکنه اینسری نشه تا سال بعد این موقع اقدام کنم که حداقل موقع کلاس اولش باردار باشم