2777
2789
عنوان

این چه بلای اسمونی بود نازل شد رو سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 91 پست
من یه بلای خیلی بدتر سرم اومده ریزش مو گرفتم دکترم میرم اصلا خوب نمیشه 🥲

دقیقا منم شدیدا موهام میریزه، البته دارم شیر میدم به بچم، سه ماهشه. باور کن میرم جلو‌آیینه احساس میکنم کف سرم کاملا معلومه😩

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم فقط میخام موهام مثل قبل بشه

ازطب سنتی کمک بگیر

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

توایتا طبیبخانه محمد روسرچ کن ازایشون ببرس زودم جواب میدن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
دقیقا منم شدیدا موهام میریزه، البته دارم شیر میدم به بچم، سه ماهشه. باور کن میرم جلو‌آیینه احساس میک ...

شما شاید مال شیردهی باشه من بعدا خوب میشه خودتو تقویت کن من نمیدونم یهو چه مرگم شد دارم دق میکنم موهام رشد نداشت هیچوقت ولی حداقل ریزشم نداشتم 🥹

دکتر غدد برم یا پوست مو؟

اول غدد برو اون هم مشکل هورمونی رو بررسی میکنه هم انزیم کبدی هم لازم باشه ارجاع میده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟