2777
2789
عنوان

دوتا از همکلاسیام بچه نوزاد رو میارن دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 40 پست

من وقتی ارشد می خوندم بچم یک سالش بود، از اون طرف یه همکلاسی داشتم ترم یک بچش به دنیا اومد، بچش را میاورد دانشگاه، یا بچش با شوهرش پشت در کلاس منتظرش میموندند. همیشه منم نظر شما را داشتم که بچه اذیت میشه یا دانشگاه برای درسه، من خودم بچم را اصلا نبردم. ترم ۴ بدون اینکه دفاع کرده باشه دکترا قبولش کردند بدون ازمون، بعد هم اساتید خیلیی هواش را داشتند، بعد فهمیدم همه ی این کارا برای این بوده که بچش جلوی چشم اساتید باشه که بفهمونه با چه شرایطی درس میخونه و هواش را داشته باشند.

بعضی ها این کار را برای خودشون و اینده شون میکنند!!!!!!

باورم نمیشه هنوز یه سریا نمیدونن برنامه زندگی و توانایی آدما با هم فرق داره!

حالا خودش هیچی بقیه چی؟ بچه وسط کلاس نق میزنه گریه میکنه گرسنه میشه شیر میخواد بقیه حواسشون پرت میشه سرکلاس

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من قصد دارم برم انشاللهاینقدر مادر برای بچه عذاب میکشه که این اومدن‌های بچه چیزی حساب نمیشه

این چه منطقیه شما دارین؟

چقدر عجیب

یعنی چون شما برای بچه دار شدن سختی کشیدی باید بچتو تو سختی بذاری؟مگه اون بیچاره خودش خواسته بدنیا بیاد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چقدر بیشرف

واقعا، چند سال گذشته ولی هنوز وقتی یادم میاد ناراحت میشم، از سادگی خودم. چون همون ترم یک که کلاس نمیومد جزوه های منو دوستش بهش میرسوند بعد هم باقی موارد.... منم بچه داشتم و دلم بیشتر از این میسوزه

ما بعِ دانشگاهمون دیوار ب دیوار مهد بود 

ی مادری دو قلو داشت 

یکیشون ب شدت وابسته بود 

از ۸ صب ک بچه رو میزاشت تا ۱۰ صب عربده میزدااااا

عربدههههه

بعد از شدت گریه و هق هق میخوابیده 

اینم انگار ن انگار هر روز میرف و می اومد براشم اصلا مهم نبود بچش

ما صداشو میشنیدیم دلمون کباب میشد .روز اول فک کردیم بچه چیزیش شده اونطوری عربده میزنه استادمون بعد ی ساعت دید همچنان گریه میکنه 

یکی و فرستاد گف تروخدا ببینید چیشده بچه اینطوری گریه نمیکنه ک😑

اینکه نوزاد رو ول نمیکنن چقدر خوبه تا یک سالگی یا حتی بالاتر بهتره بچه پیش مادرش باشه فقط

خب بعد ۲سالگی بیان دانشگاه مگه مجبورشون کردن دیروز بچه کلا خسته شده بود همش نق میزد من بخاطر اذیت شدن بچه میگم شاید اگه خودم مادر بودم اینکارو نمیکردم

بچشونو قربانی میکنن متاسفم چقد حرص خوردم

اما عوضش به هدفشون میرسند(البته من این دو تا همکلاسی شما را نمیشناسم و نمیتونم قضاوت کنم، چون همکلاسی خودم این کار را کرد، نظرم بد شده)

خب بعد ۲سالگی بیان دانشگاه مگه مجبورشون کردن دیروز بچه کلا خسته شده بود همش نق میزد من بخاطر اذیت شد ...

موافق حرفتم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810