2777
2789
عنوان

دوتا از همکلاسیام بچه نوزاد رو میارن دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 40 پست

چ مسخره من باشم برخورد میکنم مگه بچه جاش تو کلاسه ادم نمیتونه ب درس گوش بده تا الانم ندیدم کسی بیاره البته خود مسئولین دانشگاه برخورد میکنن

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
من قصد دارم برم انشاللهاینقدر مادر برای بچه عذاب میکشه که این اومدن‌های بچه چیزی حساب نمیشه

مادر مجبور نیست برای بچه عذاب بکشه

به عنوان یه بچه اصلا راضی نبودم مامانم عذاب بکشه به دنیا بیارم والا

که الان بخاطر جبرانش سختی بکشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سن کم مادر شدم و دو تا فرزند دارم، از اول با بچه درس خوندم و دو تا مدرک ارشد دارم اما  طرز فکرم اینه تا سه سال کنار بچه هام باشم و فعالیت خاصی انجام ندم، سر پسرم دبیرستانی بودم که خدا بهم دادش، غیر حضوری درس خوندم یک سالم تو خونه موندم سه سالش شد رفتم پیش دانشگاهی، تا 11 سال صبر کردم بعد دخترم رو باردار شدم اون موقع ارشدم رو گرفته بودم، باز نزدیک سه سال کار خاصی انجام ندادم تا دخترم از اب و گل در بیاد و بعد شاغل شدم، اگه به این مورد توجه نداشتم و حساس نبودم تعداد بیشتری فرزند داشتم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
2805
حالا خودش هیچی بقیه چی؟ بچه وسط کلاس نق میزنه گریه میکنه گرسنه میشه شیر میخواد بقیه حواسشون پرت میشه ...

عزیزم بچه‌ی پرسروصدا رو استاد اجازه نمیده.

قطعا آروم بوده.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
این چه منطقیه شما دارین؟چقدر عجیبیعنی چون شما برای بچه دار شدن سختی کشیدی باید بچتو تو سختی بذاری؟مگ ...

عزیزم من قبل ازینکه مادر بشم یک انسان هستم.

وقتی مادر فقط خودشو محدود ب رسیدگی به بچه و امور خانواده بکنه اولین کسی که آسیب میبینه همون بچه‌ست.

چون روح و اعصابی برا مادر نمیمونه.

و در اینده هم به مادری منفعل افتخار نخواهد کرد.

معنی خانواده رو‌ بد به ما یاد دادن،

خانواده یعنی دست ب دست هم بدیم برا رشد و رفاه اهل خونه.

نه اینکه مادر و پدر بشن سنگ آسیاب تا بچه باد هم بهش نخوره.

علت اینهمه پرتوقعی و بی‌کفایتی نسل جدید هم همینه.

و اینکه من چون مادر شدم باید تمام جسم و روح و آآآآیندمو همزمان با هم به چوب حراج بزنم؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
شما هم شعور نداری بدون شک که بدون اینکه کسی بهت توهین کنی توهین می‌کنی بی تربیت

شعور یعنی چی؟

میشه برام توضیح بدی؟

مادر مجبور نیست برای بچه عذاب بکشهبه عنوان یه بچه اصلا راضی نبودم مامانم عذاب بکشه به دنیا بیارم وال ...

منت دنیا اومدن شما با مادرت نیست عزیزم.

چرخه‌ی طبیعته.

این جمله همونقدر مسخره‌ست که بگیم ما بچه میخواستیم تو میخواستی ب دنیا نیای!

و اینکه پدر مادر وظیفشون رسیدگی به جسم و پرورش روح بچه‌ست.

نه اینکه خودکشی کنن که مبادا غباری رو‌ بچه بشینه!!!

.

منت دنیا اومدن شما با مادرت نیست عزیزم.چرخه‌ی طبیعته.این جمله همونقدر مسخره‌ست که بگیم ما بچه میخواس ...

ببخشید ولی خدا به انسان عقل داده

ما انسانا مثل حیوانات تو چرخه تولید مثلی قرار نمیگیریم شاید یکی از نیاز های غریزی هر زنی مادر شدن باشه ولی به این معنا نیست که بدون اختیار خودش مادر بشه!

زن و شوهر تا زمانی که نمیتونن نیاز های اولیه بچه رو فراهم کنن و شرایط رو برای رشد و پیشرفتش مهیا کنن نباید به خودشون اجازه بدن مثل حیوان بدون فکر تولید مثل کنن!

ببخشید ولی خدا به انسان عقل دادهما انسانا مثل حیوانات تو چرخه تولید مثلی قرار نمیگیریم شاید یکی از ن ...

چه ربطی داره!

من الان یه مادر هستم که الحمدلله از لحاظمالی اوکی هستم

کار هم دارم

دلم‌میخواد توی یک رشته دیگه ادامه تحصیل بدم.

مانعش کجاس دقیقا؟

چه ربطی داره!من الان یه مادر هستم که الحمدلله از لحاظمالی اوکی هستمکار هم دارمدلم‌میخواد توی یک رشته ...

خب این الان چه ربطی به بحث داره!

شما ادامه بده به شرطی که بخاطر ادامه تحصیلتون بچتون سختی جسمی متحمل نشه!

مادر منم شاغل بود ادامه تحصیلم داد منو خواهرم دبستانی بودیم

تازه پدرمم فوت کرده بودن

بحث این تاپیک اصلا همچین چیزی نیست که شما برداشت کردین