چرا اخه بعد چقدرم بچه اذیت میشه تو سرما زمستون و گرمای تابستون سرکلاسا مینشونن رو پاشون
من نظم کلاس برام مهم نیست ولی دلم برای بچها میسوزه اذیت میشن تو دانشگاه بعد یکیش میگفت من مادرشوهرم بچه رو میتونه مواظبت کنه ولی من نمیدم چون بچه وابسته منه خوب همینکارارو میکنن بچه وابسته میشه پیش هرکی میره گریه میکنه. شمام تو دانشگاهاتون با نوزاد میان سرکلاس؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من فقط ی ی از همکلاسیم دیدم که بچه ۴،۵ ساله رو میآورد
اونم خیلی وقتا تو راهرو بازی میکرد
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
یا بچه میوردن و مینشیتن سر بچه داری یا فعلا قید بچه رو میزدم میومدن سراغ درس بی فکری از همین کاراشون ...
نمیتونم قضاوت کنم ولی اره درست میگی خب بچه بزرگ شد بیان دانشگاه یا اصلا بیان ولی بچه رو بدن به یکی دختره میگه مادرشوهرم نگهش میداره ولی من نمیدم خاستم بگم خیلی خودخاهی بچه رو میاری اذیتش میکنی مگه پیش مامان بزرگش بره چی میشه
دانشگاها باید مهد بذارن خانم هایی که بچه دارن بتونن ادامه تحصیل بدن
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من فقط ی ی از همکلاسیم دیدم که بچه ۴،۵ ساله رو میآورداونم خیلی وقتا تو راهرو بازی میکرد
۴_۵ ساله اوکیه اینا خیلی کوچیکن یکیش ۵ ماه یکیش ۹ ماه اگه زمستون هم نوزاد رو بیارن فحششون میدم😐من خودم الان صبحا زورم میاد بیام دانشگاه هوا سرده بعد بچه کوچیک چه گناهی گرده