2777
2789
عنوان

ماه دوم بارداریمه مادرشوهر احمقم همه جا رو پر کرده من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 73 پست

تنهاچیزی که نمیشه پنهونش کردبارداریه  شماهم باردارید  دروغ که نگفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم اولا سعی کنید عصبی نشید الان زمان تشکیل سلولای عصبی جنین رو هوشش تاثیر منفی میزاره منم همون اولش به مادر شوهرم گفتم کلی هم خوشحال شدن ولی گفتم که تا ۴ماه کسی ندونه اونم به کسی نگفت سعی کنید از لحظهای زندگیت لذت ببری این مسائل پیش پا افتادست اول و اخر همه خبردار میشن که شما صاحب فرزند شدین 

تنهاچیزی که نمیشه پنهونش کردبارداریه شماهم باردارید دروغ که نگفته

گلم کسی ازش نپرسیده من باردارم یا نه ولی من اصلا دوست ندارم بدونه کسی ۱۰۰ بارم بهشون گفتم اصلا دوس ندارم کسی بدوته 

نه بابا هیچی نمیشه من از همون آزمایشگاه تماس گرفتم با همه 🤣 دوقلو بودنشون رو هم همون دقیقه اول گفتم ...

من ازمایش نرفته همه فهمیدن😂

دوشنبه موعدم بود پنج شنبه رفتیم عروسی همون که وارد شدم خاله ام گفت چشمات تغییر کرده حامله ای هرچی‌گفتم بخدا انوز ازمایش نرفتم گفت نرو حامله ای همممه فهمیدن توی عروسی🤨

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
فاز اینایی ک میگن اشکالی نداره رو نمیفهممطرف دوس نداره ب این زودی همه متوجه بشن خب ضمنا گفتن به دیگر ...

افرین دوست نداره به هیچکی نگه 

توی دلش اگه میتونه نگه داره نمیتونا از بقیه انتظار نداشته باشه نگن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
گلم کسی ازش نپرسیده من باردارم یا نه ولی من اصلا دوست ندارم بدونه کسی ۱۰۰ بارم بهشون گفتم اصلا دوس ن ...

حرص نخور گلم دیگه همه جا پخش کرده نمیشه هم جمعش کرد .منم ماه دوم شوهرم به مادرش گفت بهشم تاکید کردیم کسی نفهمه فقطم بخاطر احتمال سقط که داشتم نخواستم کسی بدونه ولی فهمیدم مادرش بجز فامیل کل محل رو پر کرده چیکارش کنم توبه شد دیگه چیزای مهم زندگیمو بهش نگم

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810