2777
2789
عنوان

ماه دوم بارداریمه مادرشوهر احمقم همه جا رو پر کرده من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 73 پست
افرین دوست نداره به هیچکی نگه توی دلش اگه میتونه نگه داره نمیتونا از بقیه انتظار نداشته باشه نگن

من خودم میدونم شوهرم درجا میزنگه ب خاهراش میگه

منم دوس ندارم دیگ‌تصمیم دارم وقتی باردار شدم ۴ماه  اول به شوهرمم نگم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وا چ طرز صحبته 

شما اگ دلت میخواست کسی نمیفهمه میتونسی نگی همین با یکم زعفران توغذاهم چیزی نمیشه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

خب تا سه ماه اول دور از جون این خانوم خطر وجود داره ایشونم فقط به مادرا گفتن که بیشتر مواظبشون باشن نباید میرفتن به بقیه میگفتن حالا اگه نمیگفت مادرشوهر میگفت منو غریبه حساب کردن 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم میدونم شوهرم درجا میزنگه ب خاهراش میگهمنم دوس ندارم دیگ‌تصمیم دارم وقتی باردار شدم ۴ماه اول ...

بگه 

بزار بگه خوشحال میشن بعد که یکی دوتا بچه اوردی میفهمی واقعا چیز مهمی نیست که نگی 

همممه حامله میشن و میزان قایم کردن نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میگن خوب نیست ادم زود بگه

نه هیچ اشکالی نداره ..با این حرفا بد به دلت راه نده

استرس و حرص خوردن خیلی بده و واقعا رو بچه اثر میزاره اروم باش و مهربون بچه ت خوشگل میشه..

به دو گروه خواهرش و دختراش گفته کمتر زنی میتونی برای این دو گروه حرف نگه داره  اشکال نداره از ذوقش بوده.بگو خودت بهشون بگو

2810