2777
2789
عنوان

نوزده سالمه پدرم کتکم زد و از خونه انداختم بیرون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6829 بازدید | 153 پست
🥲🥲🥲🥲وقتی خونه میمونم افسرده میشم گریه میکنم میگن صدا ندهوقتی میرم بیرون میام کتکم میزنن

یعی کن قبول شی دانشگاه شهر دور .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی باز خوبه ماشین داری ما که ماشین نداریم و یه ریال پول پدرم بهمون نمیده و مهریمو خورد و پس نمیده و شکاک و خسیس و بد اخلاقه و تو خونه همش زندانیمون کرده الان چند ماه حتی پامون از در خونه بیرون نزاشتیم چی بگیم😭💔😔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
خداروشکر ماشینت چطوری درست شد

همون سوپر مارکت لحظه اخر داشت میرفت صداش کردم🥲

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

اسی باز خوبه ماشین داری ما که ماشین نداریم و یه ریال پول پدرم بهمون نمیده و مهریمو خورد و پس نمیده و ...

درکت میکنم عزیزم واقعا متاسفم

ماشینی که نشه ازش استفاده کنی به چه دردی میخوره ماشین اون اشغالی نخریده ازش متنفرم الهی بمیره به حق قران تصادف کنه سکته کنه مرگشو برسونه فقط

چجوری مهریتو خورد عزیزم مگه جداشدی؟

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

من دیگه پدر ندارمبااحترام با نظرتون مخالفم چون در هر صورت حق کتک زدن منو نداره صبرش واسه چی سراومده ...

دلت میاد بگی کاش منم بابا داشتم.و میزدم  

گلم الان اعصابت به هم ریخته....میدونم حق با توعه ولی تو که از گل پاکتری همون اول توجیه شون کن بگو مهمونی من چهار تا دختره و فلان 

چون متاسفانه مهمونی رفتن دیگه بد جا افتاده چون خیلی کارا میکنن ذهن ادم ناخوداگاه منفی میشه.

دلت میاد بگی کاش منم بابا داشتم.و میزدم گلم الان اعصابت به هم ریخته....میدونم حق با توعه ولی تو که ...

عزیزم بهت قول میدم وقتی از بدن درد شب نتونی بخوابی و روح و روانتو نابود کنه دیگه دلت نمیخواد

دقیقا مامانمم پشیمون شد ازم معذرت خواهی کرد که برگشتم خونه چون خودش شرمنده شد من کاربدی نکردم

ولی بابام نه هیچوقت پشیمون نیست

اگر دخترونه نبود حق داشتن کتک بزنن؟

حق🥲

درکت میکنم عزیزم واقعا متاسفم ماشینی که نشه ازش استفاده کنی به چه دردی میخوره ماشین اون اشغالی نخرید ...

هعی شانس ما مردم چ پدرای خوبی دارن ما از یزید و معاویه و شمر هم بدترن😭

عزیزم مهریمو انقد اصرار کرد بهش قرض بدم گفت ندارم و.. کارت بانکیم و شناسنامم همه چیم دستشه پولم و سودش چند ساله خورده پس نمیده 😭😭😭

من حتی برا پول شارژ هم محتاجم 😭

تو رو خدا دعا کن پدرم بمیره راحت شیم از شرش حداقل آرامش پیدا کنیم 😭

هعی شانس ما مردم چ پدرای خوبی دارن ما از یزید و معاویه و شمر هم بدترن😭عزیزم مهریمو انقد اصرار کرد ب ...

اخ عزیزم انشاالله یه ازدواج خیلی خوب نصیبت شه همه اینارو برات جبران کنه بعضیا شعار میدن ازدواج نکنین فقط مستقل باشین فقط کار کنین وقتی تنها باشی وقتی حتی یه نفر نباشه موقع خستگیات بغلت کنه اون زندگی مستقلی به چه دردی میخوره 

مخصوصا ماها که پدر درستی نداریم و قلب مون از بچگی شکسته 

واقعا امیدوارم چنین پدرایی بمیرن که نبودشون ارامش ماست چند وقت پیش داخل همین نینی سایت یه دختری همش تاپیک میزد که پدرش کتکش میزنه و دعاکنید بمیره تازه سرطان هم گرفته بود چند وقت  بعد تاپیک زد فوت کرده😊

الهی ماهم یه روز همچین تاپیکی بزنیم

اخ عزیزم انشاالله یه ازدواج خیلی خوب نصیبت شه همه اینارو برات جبران کنه بعضیا شعار میدن ازدواج نکنین ...

دیگ ازدواج نمیخوام کنم خیلی دلم شکسته ن از شوهر شانس اوردم ن از پدر

فقط دعا کن پدرامون بمیرن تو رو قرآن دعا کن  برا خوردن و خوابیدن و حموم رفتن هم اذیتمون میکنه موهام سفید شدن هممون افسرده و دل مرده شدیم از دستش کی بمیره این ملعون نفس بکشیم😭

اخ عزیزم انشاالله یه ازدواج خیلی خوب نصیبت شه همه اینارو برات جبران کنه بعضیا شعار میدن ازدواج نکنین ...

مادر بدبختم دندون درد داره نمیبرتش دکتر همش مثل کلفتا ازمون کار میکشه به خودش زحمت نمیده حتی آب خودش بریزه برا خودش خیلی وقیح و ظالم و بی ادبه ...

2810