2777
2789
عنوان

نوزده سالمه پدرم کتکم زد و از خونه انداختم بیرون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6829 بازدید | 153 پست
🥲🥲🥲🥲 برو بشین جلو در بگو اگه درو باز نکنید داد و بیدار میکنم تو خیابون عابروتون بره

کتکم میزنه 😭😭😭 بابام خیلیی وحشیه 

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا مراقب خودت باش ماشنو یه چند دقیقه خاموش کن بعد روشن کن دیدی درست نشد زنگ بزن امداد خودرو بیاد درست کنه برگرد برو پایین آپارتمان زنگ بزن درو باز کردن برو نکردیم دارو قفل کن همون پایان خونه بخواب تا صبح 

زنگ بزن بیان تعمیر کنن همینا ک سیارن

به چه شماره ای🥲

چقدر هزینش میشه کارتمو خونه جاگذاشتم

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

بعضیا فقط تولید مثل رو بلدن متاسفانه عزیزم گلم تو که چاره داری ماشین زیر پاهات هست یه راست برو خدمات قضایی شکایت بنویس لااقل کمی بترسن اگر واقعا حق با شماست و کاملا دخترونه بوده و گناهی نداشتی عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
یعنی عابروش براش مهم نیست ؟

باورت میشه خودش در خونه داد میزنه!!

به چه شماره ای🥲چقدر هزینش میشه کارتمو خونه جاگذاشتم

گوگل بزن ببین مشکلت حل میشه یا شماره پیدا کن 

با گوشی کارت بکارت کن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خیابون خطرناکه باید بری خونه

گیر کردم نه پولی دارم که امداد خودرو بدم و نه درا باز میشن😭 تروخدا دعاکنید معلوم نیست این سوپر مارکت تا چند باز باشه

2810