2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاق عاطفی بگیریم الان حالم بده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 104 پست
خوش به حالت کاش من جای تو بودم

هم چی خوش به حالم نداره. همچنان منتظرم یکی در حد خودمون پیدا بشه ولی هرکی میاد هشتش گرو نهش هست و تازه توقع زن شاغلم داره. این چیزا به شانس بستگی داره که ماها نداریم. زندگی تو بکن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر می‌کنم دوسش ندارم خیلی به جدایی فکر می‌کنم اما خانواده سخت گیری دارم مامان بهونه گیر بی اعصاب اص ...

به نظرم بهتره هر چه زودتر یه تصمیمی برای زندگی اتون بگیرید شوهر شما هم باید در جریان قرار بگیره و  ایشون هم حق تصمیم گیری برای زندگی اشون رو دارند  ،مشاوره برید و هم شما هم همسرتون با مشاور صحبت کنید و بعد یه تصمیم درست بگیرید ،طلاق عاطفی درست نیست زمان زیادی از ازدواجتون نگذشته ،بچه هم ندارید ،اگر صلاح و قسمت شما  و نظر مشاور به طلاق هست ،به نظرم تا هر دو جوان هستید و می تونید زندگی جدیدی رو آغاز کنید انجام بشه بهتره 

میگی خسیسه

بنظرم خسیس نیس با ۳۰ تومن واقعا نمیشه بریز بپاش کرد اونم شهر بزرگ

فقط میشه ی زندگی خیلی خیلی معمولی داشت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
2810