2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلاق عاطفی بگیریم الان حالم بده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش فکر می‌کرد بهش از اول هم آدم های دهن پر کن و خوش تیپ و پولدار دوست داشتنم برعکس شد

یه چیزی بگم.هیچی مهمتر از اخلاق نیس. کاش شوهر من این چیزایی که شوهرت داره شوهر منم داشت .یکم گرمتر خوش اخلاق تر بود. ببین به دید دیگه بهش نگاه کن .بخدا زندگیایی هس شوهره پولدار خوشتیپ ولی مثل سگ با زنش رفتار میکنه یا خیانت کار یا دست بزن داره یا خیلی چیزایی دیگه‌. من الان میفهمم که واقعا اخلاق مهمه تو زندگی که دیگه خیلی دیرشده.

بنظرم دلیلت بده بجای اینکه بگی مشکلمون حل کنیم میگی طلاق عاطفی بگیریم؟؟؟ کارت خیلی اشتباست

فکر می‌کنم دوسش ندارم خیلی به جدایی فکر می‌کنم اما خانواده سخت گیری دارم مامان بهونه گیر بی اعصاب اصلا دوست ندارم برگزدم اونجا دوباره

تقصیر بابام شد گفت من خودم کمکت می‌کنم میگن پسر خوب و سالمیه همین کافیه !!!!

منم وضع مالی پدرم خوبه خوددم شاغلم ودرآمدم خوبه سر یک خواستگار بابام همین حرفا رو میزد که آره پسر خوبیه و کمک میکنم و اینا من قبول نکردم میدونم نمیتونم با سخت تر شدن شرایط کنار بیام. برای همین حرفتو درک میکنم. ولی به هرحال تو انتخاب کردی شرایطشم که میگی بهتر شده با سخت کرفتن به خودت و اون چیزی حل نمیشه از همین چیزی که داری لذت ببر. گذشته برنمی‌گرده.

یه چیزی بگم.هیچی مهمتر از اخلاق نیس. کاش شوهر من این چیزایی که شوهرت داره شوهر منم داشت .یکم گرمتر خ ...

من اخلاق شوهرم و دوست ندارم لوس و ننره پا به پای من قهر میکنه من محل نمیدم اونم نمیده خسیس هم هس

14سالمه دعا میکنید ی خواستگار خوب پیدا کنم 🥺💔

۱۴😮😮

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

14سالمه دعا میکنید ی خواستگار خوب پیدا کنم 🥺💔

شوخی داری میکنی دیگه؟

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

فکر می‌کنم دوسش ندارم خیلی به جدایی فکر می‌کنم اما خانواده سخت گیری دارم مامان بهونه گیر بی اعصاب اص ...

میدونستی بی پوله و شما پولدار چرا ازدواج کردید دوستش نداشتی چرا ازدواج کردید سنتی آشنا شدید

خدایا شکرت♥️♥️♥️
پشیمونم خیلی زیاد

اشباهت داری میکنی 

اگه گند اخلاق بود دست میومد چیزایی که گفتی مشکل خاصی نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حالا خوبه شما خونه پدرت همه چیز فراهم و این احساساتو داری الان طرف خونه باباش همه چیز داغووون بعد احساسات شمارو هم داره بنظرم حقداری ولی بپذیر و باهم زندگیتونو درست کنید 

2810