2777
2789

پسر من دو سال و نیم هست من خیلی قبل تر با پوشک‌ میبردم دستشویی تا عادت کنه به درک دستشویی رفتن رسیده بود رو‌ذهنش خیلی کار کردم با کتاب و بازی از دو سال و سه ماه از پوشک گرفتم تند تند میبردیم دستشویی هیچ مشکلی نبود خطا هم نمیداد یه چند روزیه گذاشتیم خودش بگه تند تند تو خونه جیش میکنه اولش دعواش نکردم گفتم یاد میگیره ولی خیلی عادی میگه اشکالی نداره تمیز میکنیم از بس تو کتاباش نوشته مامان به نی نی کفت اشکالی نداره. امروز ولی دعواش کردم هم حال خودم بده هم خودش گیج شده انگار دارم دیونه میشم از دستش کی یاد میگیره پس؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم اومدی شدی همه دنیام

خیلییی زود شروع کردی عزیزم

انتظارت خیلی بالاست

برا پوشک گرفتن بالا ۳ سال خوبه

تاااازه یسری بچه ها همون ۳ سالش هم امادگی کامل ندارن

الانم تا ۳ سالگیش خیلی بهش فشار نیار

شما یه دستشویی رفتن ساده میبینی

اما ذهن بچه و اون رشدش این موضوع رو نمیفهمه و براش ساده نیست

توصیه میکنم مراحل رشد کودک رو بخونید

سرچ بزنید با پسوند فروید میاره

خیلییی زود شروع کردی عزیزمانتظارت خیلی بالاستبرا پوشک گرفتن بالا ۳ سال خوبهتاااازه یسری بچه ها همون ...

والا دوره آموزشی خریدم گفته بود باید یه سری علائم داشته باشه که پسر من داشت اون علائمو سن مناسب هم گفته بود بعد دو سال و نیم تا سه سال و نیم ولی من دو ماه زودتر گرفتم ولی تا خودمون میبردیم خیلی خوب بود همکاری میکرد خطا هم تو این دو ماه نداده بود ولی از وقتی چند روزه گذاشتم خودش بگه گند خورده به زندگیم اعصابم خرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم اومدی شدی همه دنیام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دوره آموزشی خریدم گفته بود باید یه سری علائم داشته باشه که پسر من داشت اون علائمو سن مناسب هم گ ...

باید تحمل کرد چاره ایی نیست

میبینی نمیتونه پوشک رو ببند پس

همون اموزش رو ادامه بده

سن اصلی از ۳ به بالاست

سلام خانومی تاپیکتو دیدم موقع بارداری مایع اطراف جنین ۷ شده بود چکار کردی منم لب مرزه دوسه روزه خودمو کشتم از بس آب خوردم و خیلی ام نگرانم 

چکار کردی و چند روز بعدش نرمال شد ؟؟

خواهشا جواب بده میام میخونم 😥😥

سلام خانومی تاپیکتو دیدم موقع بارداری مایع اطراف جنین ۷ شده بود چکار کردی منم لب مرزه دوسه روزه خودم ...

عزیزم اگه نشتی کیسه آب نداری اصلا نگران نباش من سرم رینگر زدم و آب خوردم اوکی شد ضمنا خیلی وقتا سونو اصلا درست اندازه نمیزنن من جای دیگه رفتم سونو دادم اوکی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم اومدی شدی همه دنیام