2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی گفتن بهت

من هفته هفتم بارداری رفتم مرکز بهداشت که پرونده باز کنم اینا هم هیچوقت نت ندارن گفتن نت نداریم ولی همه چیزو تو کاغذ نوشتن حتی پیش مامان هم رفتم اونقدر اونروز باهام تند حرف زده بودن که دوست نداشتم دیگ برم بعد هی زنگ میزدن که بیاین کارتون نصفه مونده فردا برای بچتون پرونده باز نمی‌کنیم اونوقت می‌خوایین چیکار کنین دیروز یکی از کارکنان مرکز بهداشت منو بیرون دید اونقدر بهم توهین کرد که منم باردارم اونقدر تند حرف زد باهام میخواستم بشینم همونجا گریه کنم با اعصبانیت می‌گفت فردا برای بچت واکسن نمی‌زنیم آوردی بهداشت براش پرونده باز نمی‌کنیم واکسن نمی‌زنیم اونوقت می‌خوایی چیکار کنی اگ ما بهش واکس نزنیم کجا می‌خوایی ببریش

من هفته هفتم بارداری رفتم مرکز بهداشت که پرونده باز کنم اینا هم هیچوقت نت ندارن گفتن نت نداریم ولی ه ...

چه گوه خوریا 

بگو شکایت کردم از اینجا پرتت کردن بیرون میخوای چه غلطی بکنی ؟ها ؟

بگو واکسن از خونه بابات آوردی مگه؟

اول زنگ بزن همون شماره 190 ،تمام این اتفاقارو بگو مشخصات اون کارکنارو هم بگو 

عزیزم چرا وایسادی اینهمه حرف بهت بزنن ؟همونجا میشستی زمین داد و بیداد میکردی که مردم این داره زنه حامله رو تهدید میکنه ، چرا ساکت شدی ؟

روستاتون پلیس داره ؟یا باید بری شهر ؟