2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه از این هیچی نشدم

277 بازدید | 25 پست

من لیسانس میکروبیولوژی دارم کار پیدا کردم ولی چون خونگیری دستم لرزش داشت اخراجم کردن نه تونستم ارشد بخونم نه هیچ کاری مدارم اموزش و پرورشم قبول نشدم ولی دختر عمم که باهام ازمون داد قبول شد من رفتم اموزش مژه دیدم حالا میتونم مژه بزارم ولی هنوز مشتری ندارم ولی خانوارم و فامیل خیلی مسخرم میکنن تو که درسخون بودی حالا شدی مژه کار یه کار انلاین دارم ماهیانه ۲ تومن دارم ولی حالا چون دختر عمم قول شده دبیری همه مسخرم میکنن که تو بی عرضه ایی و هیچ کاری نمیکنی اینم بگم شوهرمو من پشتش بودم و الان به درامد خوب رسیده جوری که من زندگیم ده هیچ از دختر عمم جلوتره و در اینده نزدیک کلی به وسیله شوهرم پیشرفت میکنیم ولی حالا حس تو خالی بودن دارم 

اینم بگم تابستونیه تدریس میکردم فرهنگسرا و درامدم خوب بود و الان میخوام بکنمش دوتا فرهنگسرا تدریسموولی تا دی ماه که امتحاناته طول میکشه بنظرتون من خیلی عقبم دارم شروع میکنم واسه ارشدم خوندن 

چون بچمم سقط شد و ازمونم قبول نشدم خیلی تو فامیل مورد ترحم قرار گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خیلی ام خوبی چرا انقد خودتو کم می بینیانشاءالله باز واسه ارشد و آزمون استخدامی بخون مطمئن ب ...

حس میکنم خنگم کم دارم بخدا از بس خودخوری کردم نابود شدم 

چون یه سقط داشتم و وزنم از ۵۶ رفته ۷۰ بیشترم غصه میخورم درس و شغلم اضاف شده بهش

فقط یه چیز قاطعانه و بیرحمانه بهت میگم دیگه خودت میدونی

باید گوشتو ببندی تو خونوادت و تمرکز کنی رو اهدافت

از یه آزمایشگاه اخراج شدی قحطی آزمایشگاه که نیست

مهارتها تو ببر بالا

صبح تا شب رزومه بفرست

اگه شهرستانی واسه تهران رزومه بفرست

قبول میکنن

بعدش بیا یمدت خوابگاه تا پا بگیری

من خودم همین پروسه رو طی کردم

عادت های اتمی و اثر مرکب

چه شرایط سختی 

تموم هم مدرسه ای هایی که دوسشون داشتم یا شدن جراح یا دکتر داروساز اون وقت من تو رختخوابم دارم گذر عمر میبینم و تو نی نی سایت میچرم 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
فقط یه چیز قاطعانه و بیرحمانه بهت میگم دیگه خودت میدونیباید گوشتو ببندی تو خونوادت و تمرکز کنی رو اه ...

اونکه اره ولی چون خیلی علاقه داشتم به کار و بد اخراج شدم دیگه دلم نمیخواد سمت ازمایشگاه برم میخوام اول خودمو قانع کنم که باید برم سمت رشتم بعد شروع کنم به کار 

عزیزم شما فامیلات آدمای بیخودی هستن

وگرنه خودت تلاشگری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حس میکنم خنگم کم دارم بخدا از بس خودخوری کردم نابود شدم چون یه سقط داشتم و وزنم از ۵۶ رفته ۷۰ بیشترم ...

بیخیال

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌