2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه از این هیچی نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست
عزیزم شما فامیلات آدمای بیخودی هستنوگرنه خودت تلاشگری

نمیدونم بخدا از بس بهم گفتن خسته شدم حتی پدر و مادرمم میگن جوریکه دارم به هر رشته یه نوکی میزنم تا شاید موفق شم الان ثبت نام‌کردم کلاس یوگا تا بتونم مربی یوگا بشم لاقل بهم نگن بی عرضه

عزیزم شما فامیلات آدمای بیخودی هستنوگرنه خودت تلاشگری

نمیدونم بخدا از بس بهم گفتن بی مصرف حس بی  مصرفی دارم جوریکه الان ثبت نام کردم کلاس یوگا مربی یوگا بشم تا شاید از من دست بردارند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمین پیج پزشکم

عزیزم چجوری ادمینی یاد گرفتید میتونید به منم یاد بدید 

هزینه اش رو  میدم 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
متوجه یه چیزی نشدم گفتی تو و شوهرت به دختر عمت کمک کردین برای کارش؟

نه خودش قبول شد میگم من و شوهرم از لحاظ زندگی خیلی از اون و شوهرش جلوییم شوهرم تا چند سال اینده دفتر میزنه و منم کار دارم تو دفترش ولی اینجور اذیتم میکنند

عزیزم چجوری ادمینی یاد گرفتید میتونید به منم یاد بدید هزینه اش رو میدم

عزیزم من ادمین پاسخگویی هستم و تولید محتوا براشون هفته ایی یه بار فیلم میگرم و ادیت میکنم و اینکه رژیماشونو تنظیم میکنم  فالوور گیری میکنم براشون 

نمیدونم بخدا از بس بهم گفتن خسته شدم حتی پدر و مادرمم میگن جوریکه دارم به هر رشته یه نوکی میزنم تا ش ...

ببین یه لطفی به خودت بکن قطع ارتباط کامل کن

نگو پدر مادرمه

خالمه

عممه

هرکسی روانتو بهم میریزه برای یه مدت خطش بزن

بخصوص ک سقط هم داشتی همین الانشم روانت آروم نیست

بعد پاشید با شوهرت برید یه مسافرت خوب ک حال و هوات عوض شه

میتونی پیش مشاور هم بری

ولی بشین با خودت فکر کن چه کاری رو واقعاااا دوست داری؟

مربی شدنو دوست داری؟میتونی با بقیه ارتباط بگیری؟

دبیری رو دوست داری؟میتونی با بچه ها ارتباط بگیری؟

مژه کاری رو دوست داری؟گردن درد نمیگیری؟میدونی محیط آرایشگاهو تحمل کنی؟

هرچیزی که یه کوچولو داخلش سرک کشوندی رو لیست کن ببین کدومو بیشتر میخای

اونو بذار جلوت و براش تلاش کن

قرار نیست آدم تا اراده کنه فلان کار رو شروع کنه موفق شه که

آدمی موفقه که استمرار داشته باشه

شاید یه روزی خسته شی ولی باید استراحت کنی و ادامه بدی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ببین یه لطفی به خودت بکن قطع ارتباط کامل کننگو پدر مادرمهخالمهعممههرکسی روانتو بهم میریزه برای یه مد ...

من هم مژه رو دوست دارم یعنی چون ادم باحوصله ایی هستم و هنری اروم ازوم کارامو میکنم ولی فعلا اول کارمه یکم کندم 

اموزش دادنم خیلی دوست دارم و موفق هم بودم چون شاگردام تجدیدی بودنو و پاس شدن و خودشون میگفتن خیلی خوب درس میدم 

یوگا رو هم بخاطر ورزشش دوست دارم  و میخوام ادامه بدم ادم پرتلاشیم و دوست دارم کار کردنو یعنی خستگی زیاد معنایی نداره واسم 

ارشدم درس خوندنو واقعا دوست دارم ولی چون اونجا قبول نشدم و چنتا هدف برام‌گزاشتم خودم باید یکیشو انتخاب کنم 

نه خودش قبول شد میگم من و شوهرم از لحاظ زندگی خیلی از اون و شوهرش جلوییم شوهرم تا چند سال اینده دفتر ...

ببین با توجه به چیزایی که نوشتی حس میکنم ادم تلاشگر و پیگیری هستی ولی یه مشت ادم بیخود دورتن

به فامیلات چه ربطی داره شغل و درس شما؟

خودتون زیادی رو دادین 

فامیل بهت میگن بی مصرف میشینی نگاهشون میکنی ؟

تو زندگیت دخالت میکنن به جای اینکه بشونیشون سرجاشون از خودت ایراد میگیری؟

شما بچه نیستین که دیگران بخوان در مورد زندگیتون نظر بدن 

دیگه این دخالت و نظردهی بیجا هم نیست اینایی که نوشتی رسما توهینه

محکم جلوشون وایسا و ادبشون کن

به پدر مادرتم بگو ازت حمایت کنن

چقدر بعضی فامیلا فضولو رو مخن . اه حال بهم زنا

میشه بپرسم چندسالتونه؟

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
عزیزم من ادمین پاسخگویی هستم و تولید محتوا براشون هفته ایی یه بار فیلم میگرم و ادیت میکنم و اینکه رژ ...

چجوری عزیزم فالور گیری میکنید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
ببین با توجه به چیزایی که نوشتی حس میکنم ادم تلاشگر و پیگیری هستی ولی یه مشت ادم بیخود دورتنبه فامیل ...

دقیقا ادمای اطرافم سمی هستن قشنگ و خیلی اذیتم 

خانوادم فقط شغل دولتیو قبول دارن منم نتونستم واردش شم 

۲۴