شوهرم یه آدم پرخاشگریه .خیلی هم بد بینه .دیروز دعوامون شد من عصرش ک خواب بود رفتم بیرون .زنگ زده با این ادبیات ک با اجازه کی رفتی بیرون ؟نیومدی لت و پارت میکنم ، تو رفتی ولگردی منم گفتم نمیام حالا ک اینطور باهام حرف میزنی ۱ ساعت بعدش رفتم ...اومد با عصبانیت، پدرتو درمیارم منو با ماشین برده تو اتوبان فحشم داد ب پدرم به نژادم ...بار اولشم نیست بعد ک عقده هاش خالی شد میگه ببخشید تقصیر خودته ، ظهرش بهم گفت با دوست پسرت بیرونی ک دیر میای بی غیرت .. من خیلی بهم برخورد و غرورم له شد از طرفی کسی رو ندارم ن پدریه مادر مریض .میخوام فردا برم ب دایی بزرگترم بگم تا جلوش وایسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر دختر عمه من خیلییییی بد دل بود انقدر دختر عمه ام مراعات میکرد الان بیست ساله ازدواج کردن دختر عمه ام چهل و سه سالشه یه تیپای خفنی میزنه چون از اول اعتماد شوهرشو جلب کرد خداروشکر شوهرش عاقل شو