2777
2789
عنوان

من یه کاری کردم که🥲😭😭😭

178 بازدید | 17 پست

بخدا من اصلا اینجور دختری نبودم حتی تلگرامم نداشتم

اصلا به پسری فکر نمیکردم😭😭

پارسال بهمن مارو با مدرسه بردن مشهد تو قطار دوستم گفت تلگرام نصب کن یچیز جدید یادت بدم منم حوصلم سر رفته بود خب

برام چند تا لینک بات و اینا فرستاد منم رفتم و سرگرم شدم هی رل میزدم و برا اینکه وابستم نشن اون پسرا ۳ روزه بلاکشون میکردم 

جوری بود که حتی تو امتحانام هم ترجیح میدادم برم با یکی حرف بزنم منی که جز کتاب سرم تو هیچی نبود حس میکنم خیلی گناه کردم تو فقط یه سال

نمیگم پسرا براشون مهمه اینکه من باشم یا نباشم ولی رابطم با چند نفرشون حدودا یه هفته شد...

که در آخر باز بلاکشون کردم ولی...

حس میکنم آنقدر کارم اشتباه بوده که خدا دیگه نگام نمیکنه😭😭😭😭چرا من بحرفم دوستم گوش کردم...

الان ۳ ماهه هیچ برنامه ای تو گوشیم ندارم و سمتشون نرفتم🥲ولی حس میکنم کارما بدجور داره بلا سرم میاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تموم شد

خودتو ببخش

مهم اینه متوجه شدی

یعنی اینکه عاقلی

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

خوبه که فهمیدی حالت با اینکار خوب نیست و پاک کردی....نگران نباش ...خدا میبخشه..🙂

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

عزیزم خداروشکر کن قبل از اینکه دیر بشه به اشتباهت پی بردی و برگشتی❤

توبه کن و دور این چیزا رو خط بکش

خدا ارحم الراحمینه

هیچ وقت از لطف و رحمت خدا ناامید نباش😊🌱

انشاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی😘

خدایا دوستت دارمممم ❣❣