2777
2789
عنوان

من یه کاری کردم که🥲😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 17 پست

بیخیال بابا چه کارمایی 

این چیزا کارای بچگانس خودتو اسیر نکن به اهدافت فک کن با این کارام کارما نمیاد سرت 

اونور دنیا روزی ۱۰۰۰نفر دارن تو جنگ میمیرن کارما گردنشونو نمگیره حالا تو یه چت کردی استرس کارما داری؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۷

عزیزم منم هم سن تو بودم کلا سرم تو درس و مشق بود با دخترای دیگه که کلا رل میزدن و...  خیلی فرق داشتم دیپلمم رو گرفتم و دانشگاه رو ادامه ندادم   وقتی ۱۹سالم شده بود با هیچ پسری حرف نزده بودم چه برسه رل بزنم، یادمه یه پسره دانشجوعه شهرمون بود تو گروه رو پیامم ریپلای میکرد و حرف میزد تا اینکه رسید به پی وی من کم کم داشت از پسره خوشم میومد ولی مداممم خودمو گناهکار میدونستم و به خودم لعنت میفرستادم که کار اشتباهی می کنم باهاش حرف میزنم، الان ۲۱ سالم شده به اون موقع خندم میگیره که چقدر ساده بودم اینم بگما هنوز رل نزدم، ولی اینو بدون قشنگم تو فقط باهاشون چت کردی تو حضوری طرفو ندیدی که اگه هم ببینی ایرادی نداره ولی باید حدو مرز رعایت بشه و مهم تر از اون انگار که تو فقط چند تا رفیق مجازی داشتی همین 

الانم دیر نشده سعی کن درستو بخونی تازه اولای مهر ماهه بعد که دیپلم گرفتی و ۱۸ سال رو تموم کردی میتونی وارد رابطه بشی اون دیگه بستگی به خودت داره 

اصلا هم خودتو گناهکار ندون اسم رل هم نزار چون اصلا رل نبودید که تو مجازی با پسر حرف زدن رل حساب نمیشه❤🌿