خب درستو ادامه بده ،یا برو سرکار،خلاصه یه جوری خودتو سرگرم کن و تو اجتماع باش،حیفه خودتو واسه همچین آدمی پیر کنی.
ببین من تجربشو دارم،اون آقا برام شارژ میخرید کادو میخرید هفته ای یک بار میومد یه مسیر ۵ ساعته رو یک ربع می نشستیم تو کافه ای ،رستورانی چیزی ،بعدش دوباره همون مسیر ۵ ساعته رو برمیگشت، تمام روز باهم چت میکرد،تهش فهمیدم نامزد داره،فکر کردی اینا دوروبرشون دختر نیست؟؟هست عزیزم اما یکیو پیدا میکنن که نتونه بهش دسترسی پیدا کنه هر غلطی بخوان بکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان کہ دوری ازش خواھرانہ بھت میگم باھاش تماس تصویری نداشتہ باش چون قشنگ معلومہ کہ علاقہ ای بھت ندارہ اما بخاطر دریافت یہ لذت از شما باھات درارتباطہ شاید دارہ پولاشو برای یکی دیگہ کہ مورد اصلیشہ خرج میکنہ البتہ اینا فقط احتمالات ھستن چون ما نہ اون پسرو دیدیم و نہ میشناسیم خودت باید باتوجہ بہ تموم نظرات تصمیم درستو بگیری
😔😔ناراحت شدم عزیزمخب مشکل اصلی من اینه این اقا دست از سر من برنمیدارهوگرنه من هزار باره جدا شده بو ...
خطتو عوض کن، چاقو نزاشته زیر گلوت که باید بمونی،خودت جدی باش با خودت وآیندت، ماهایی که با شناخت کامل و هزار سلام و صلوات ازدواج کردیم اینه وضعمون ببین اگه بخوای با همچین شرایطی بدون هیچ شناختی بخوای ازدواج کنی تهش چی میشه