2777
2789
عنوان

کساییکه چند سال توی رابطه بودن قبل ازدواج بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 127 پست
تماس تصویری نداریمفقط چت نمیدونم چیکار کنم

گلم خودت با توجہ بہ نظرات کاربرا باید تصمیم بگیری مثلا ممکنہ زیر قسط سنگین یا اینکہ خرج خانوادہ اش بر عھدہ اش باشہ اینارو دیگہ باید خودت تشخیص بدی ممکن ھم ھست کہ فقط از روی سرگرمی باھات باشہ کہ خرج نمیکنہ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نيست مگه ميخاد چيكار كنه باهاشب خانوادت بگو يكي مزاحمم ميشه اول گفته شماره خونه رو بده برا خواست ...

خدایی نکرده یک موقع دیدی تهدیدش کرد و به فکر اذیت و آزار خانواده اش افتاد انوقت چیکار کنه؟ خیلی کم تجربه گی کرده به نظرم اسی

🌹
مگه خودش گفت ميخام بفرستم؟

نه من اینجور فکر کردم

پرسید ادرس خونتونو بده منم احمق شدم دادم

نپرسیدمم واسه چی میخای

بعد رفته بود زنگ زده بود ۱۱۸ و ادرسو داده بود و اسم و فامیل بابامو گفته بود و شجار تلفنمونو گرفته بود

خدایی نکرده یک موقع دیدی تهدیدش کرد و به فکر اذیت و آزار خانواده اش افتاد انوقت چیکار کنه؟ خیلی کم ت ...

كاري نميكنه 

اينهمه سال نيومده يكبار ببينه اين بنده خدا كيه

حالا بياد چيكار

هر كاري كنه پليس ببينه فرار ميكنه

نه من اینجور فکر کردمپرسید ادرس خونتونو بده منم احمق شدم دادمنپرسیدمم واسه چی میخایبعد رفته بود زنگ ...

ديگه ادرس خونه رو ب كسي ك حتي يكبار هم نديدي و نميشناسي نده

تو هم ادرس و شماره خونه شون رو بگير

عزیزم بهتره سرکار بری که دستت تو جیب خودت باشه حتی اگه شوهرم داشته باشی نیازی به پول اون و منت کشیدن اون نداشته باشی.نباید انتظار داشته باشی برات پول بزنه وقتی بهت تعهدی نداره ولی اگه میرید بیرون ی شامی ناهاری چیزی بهت نداده یا کادو نمیده و....خسیسه .بهت علاقه ام نداره چجور اخه کلا چندبار اومده دیدنت؟عجب