2777
2789
عنوان

کساییکه چند سال توی رابطه بودن قبل ازدواج بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 127 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کنم ک اون منو ول نمیکنهبعدم موقعیتی ندارم 😔خجالتی و مظلومم بیرون نمیرم اجتمایی نیستم چ موقعیتی ...

ب درك ك موقعيتي نداري

اگه نداري بهتر از اين هست ك توي اين موقعيت بموني

اگه اين نباشه مطمين باش يكي در همين حد برات پيدا ميشه وقتي پيدا شد نميتوني بري باهاش چون منتظر ايني

پس بندازش بيرون تا هر وقت كسي اومد بتوني باهاش راحت اشنا شي و حس تعلق خاطر ب كسي نداشته باشي

بيرونم برو چرا نري

اي خداچرا اينطوري با زندگيت قمار كرديچند سالته؟بخدا ميتوني كسي رو پيدا كني ك دوستت داشته باشه اعتماد ...

بخدا سعیمو کردم 

ولی هرکی اومد تو زندگیم ادم بدی بود 

هیشکی نتونست ادم باشه 

برو تاپیکای قبل تر مربوط به بهمن ماهو بخون میبینی چقدر اذیت شدم تا با یه نفر اشتا شدم اونم یکماه کمتر

بخدا سعیمو کردم ولی هرکی اومد تو زندگیم ادم بدی بود هیشکی نتونست ادم باشه برو تاپیکای قبل تر مربوط ب ...

مهم نيست با ادم نادرست همون يكماه اول تموم ميكني راحت ميشي

بالاخره يكي درستش پيدا ميشه 

اينم با اونا فرقي نداره تا اينجا

ب درك ك موقعيتي ندارياگه نداري بهتر از اين هست ك توي اين موقعيت بمونياگه اين نباشه مطمين باش يكي در ...

موقعیت نیست واسم 

تو دانشگاه ۲ سالی ک رفتم فقط ۲ نفر پیدا شدن ک اونا هم هول و لاشی بودن

الانم هرجا میرم هیشکی نیست

فامیلم ک اصاا نگاهم نمیکنن

درسته ن من واضح بهش گفتم پول ندارم مشکلم پوله با ناراحتی گفت متاسفم کاری از دستم برنمیاو

ای هی🤦🏻‍♀️

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
مهم نيست با ادم نادرست همون يكماه اول تموم ميكني راحت ميشيبالاخره يكي درستش پيدا ميشه اينم با اونا ف ...

هعی نمیدونم 

راستش تا همین یکماه پیش خیلی میخاستمش همه جوره

ولی این اخریا دیدم ک هیچی ندارم تو این سن

یبارم نشده یکی واسم تولد بگیره 

همیشه تو حسرت بودم

دوستام رلاشون واسشون تولد میگیرن طلا میخرن

اونوقت من در حسرت یه شاخه گل ۵۰ تومنیم

اینارو ک دیدم حسم بهش کمتر شده انگار تازه دارم با واقعیتا روبرو میشم

هعی نمیدونم راستش تا همین یکماه پیش خیلی میخاستمش همه جورهولی این اخریا دیدم ک هیچی ندارم تو این سنی ...

خوبه

اره ديگه مگه ادم تا كجا ميتونه خودشو گول بزنه و بگه اينكار نكرد مهم نيست اونم مهم نيست حتي نياد منو يكبارم ببينه!

چند سالشه؟

برو سر كار ي جايي برو بيشتر تو اجتماع باشيتوي مراسمهاي مذهبي شركت كن اگه نسبتا مذهبي هستي يا مامانت ...

سرکار رفتم 

کارم توی آزمایشگاه بود همه دختر بودن

پسری نبود اونجا

فعلاهم بیکارم

راستش دوستی هم ندارم ک بتونم باهاش برم بیرون

یه دوست دارم ک اونم اصلا اهل این چیزا نیست 

و از پسر حرف بزنم موضوعو عوض میکنه

2810