2777
2789
عنوان

کساییکه چند سال توی رابطه بودن قبل ازدواج بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 127 پست
نه اصلا اینجور نیست اصلا معیار من واسه ازداوج این ادم نیستصبر کردم ک پیشرفت کنه وگرنه ازدواج با همچی ...

پس تموم کن این رابطه رو تا حداقل ذهنت آروم باشه و بتونی انتخاب عاقلانه داشته باشی چون کاملا معلومه وابسته ای حداقل خودتو‌ نجات بده

میگ ک چیکار کنم حالت خوب بشه و فلان میگ ناراحتیت ناراحتم میکنهولی من ک نمیتونم بیام بگم بهش بهم پول ...

ببین بعضی مردا هستن حتما و کامل باید بگی بهم پول بده، ولی بعضیا هستن واقعا میدونن شرایطتت رو خودشون تامین میکنن..

بنظرم تو رابطه باید مرد خرج کنه چون وظیفشه...

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول نیاز اولیه هر زندگیه فردا میخوای باهاش تو‌کارتون‌ سرکوچه با نون‌خشک زندگی کنی؟ ایشون برات یه کاد ...

سنم کم نیست ۲۳ سالمه

نمیخام اصاا ازدواج کنم با این شرایطی ک داره

میگم شاید مثل بقیه مردا پیشرفت کنه 

شاید خانوادش بیان پشتش ولی نمیان

پدر مادرش جدا شدن

یعنی اینکه کاتتتتتتتت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خسیس که هست خیلییی  ولی منطقی نگاه کنی واقعا دوست پسر وظیفه ای نداره که بخواد خرجی بده

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

پس تموم کن این رابطه رو تا حداقل ذهنت آروم باشه و بتونی انتخاب عاقلانه داشته باشی چون کاملا معلومه و ...

ببین من ۲ سال پیش سعی کردم تموم کنم

حتی تاپیکامم هست 

حتی چندبار وقتی کات کردیم سعی کردم با جند نفر اشنا بشم

ولی نتونستم واقعا لاشی و هول بودن

نمیدونم شاید چون این پسرو من تا حالا از نزدیک ندیدم انقدر وابستشم وو دوستش دارم 

اخه خیلیم پیگیرمه خیلی 

خسیسه و بهت علاقه هم ندارم دیگه همه گفتن  الانم میبینی باهات مونده چون کیس دیگه گیرش نمیاد صرفا برای تفریح و این چیزا نگهت داشته خودش میدونه هیچ دختری تو این زمونه تحملش نمیکنه 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
2810