2777
2789
عنوان

کساییکه چند سال توی رابطه بودن قبل ازدواج بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 127 پست
ربطتون مجازیه ؟؟؟؟؟یعنی چی نیومده ببینه مگه میشههههه مثل زاپاسی براش حس میکنم آگاه شو دختر

اره مجازی

اره نیومده ببینه دوریم 

چیکار کنم

گفت یکماخ بهم فرصت بده 

راستش ازش همین انتظارم داشتمانگار ک پول واسش مهم تر باشهو با ناراحتی گفت ازم کاری برنمیاد

اصلا مَرده، هی هیچ کاری هم ازش برنیاد، باید به تو بگه عزیزم چیکار کنم حالت خوب شه، چی نیاز داری یا......

وقتی الآن از خودش ناامیدی بهت میده، فردا پس فردا ازدواج کنید باردار شی، میگ نمیتونم فلان کارو کنم، دیگه بگیر چی میگم...

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکماه فرصتو بهش بده تویی که پنج سال صبر کردی براش ببین چی میشه

باش 

اخه من شرایط رابطه نزدیک هم ندارم

ینی همشهریم باشه

چون میخاد هرروز برم بیرون

من شرایط خانوادم جوری نیست بتونم راحت برم بیرون و بیام

رابطتون لانگه؟ بنظرم کادو تولدی چیزی باید واست می‌گرفته حداقل ایشون دیگه خیلی بیخیاله

هیچی نگرفته

خیلی اوضاع بدی داره

بیشتر ازینکه بخاطر دوست داشتن باهاش موندم 

بیشتر دلمم میسوزه

از کجا فهمیدی عشقش بهت صادقانه اس؟وقتی یه بار نیومده دیدنت....از نردیک ندیدتت چطور عاشقت شده؟خودتو گ ...

بهش هزار بار این حرفارو زدم

گفتم من از ۱۸ سالگی تا الان بهترین روزای عمرمو گذاشتم

وقتی میتونستم با ادمای بهتری باشم ک بهم ارزش بدن 

خووش میدونه اینارو

توی رابطه حتما باید هدفتونو مشخص کنید

وگرنه بهترین دوران نوجوونیتون به باد میره . . . . 

و یهو به خودتون میاید میبینید پیر شدید 

این یکماهوهم تحکل کن اگر شرایط فرقی نکرد تمومش کن و دنبال یه رابطه ای باش که اون طرف مقابل تورو توی آیندش ببینه 

نه اینکه بیخیال باشه وقتی یچیزیو از دست داد بخواد براش تلاش‌کنه

اصلا مَرده، هی هیچ کاری هم ازش برنیاد، باید به تو بگه عزیزم چیکار کنم حالت خوب شه، چی نیاز داری یا.. ...

میگ ک چیکار کنم حالت خوب بشه و فلان 

میگ ناراحتیت ناراحتم میکنه

ولی من ک نمیتونم بیام بگم بهش بهم پول بده یا فلان چیزو واسم بخر

خودش باید بگه 

خودشم ک امروزرگفت متاسفم 

منم ندارم

من اویزون نیستم چندین بار رفتمولی اون پیگیر بوده تا برگردم

پیگیری مجازی به چه دردت میخوره؟

نمیدونم چند سالته ولی ادما از نزدیک خیلی فرق میکنن با اونی که پشت گوشی دیدی تو حتی یه بارم طرز رفتارشو راه رفتنشو‌،طرز نگاهشو‌،غذا خوردنشو‌،طرز برخورد تو کوچه و خیابون و بازار و ... ندیدی بعد باهاش به فکر ازدواج هستی خیلی جالبه 😂 یعنی ازدواج انقدر برات مسئله ساده ایه که اینطور چشم‌بسته انتخاب میکنی 

هیچی نگرفتهخیلی اوضاع بدی دارهبیشتر ازینکه بخاطر دوست داشتن باهاش موندم بیشتر دلمم میسوزه

یه نصیحت خواهرانه میکنم اگه اونقد دوسش نداری دلت برا کسی نسوزه 

اینم مشخصه اونقد دوست نداره

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
هیچی نگرفتهخیلی اوضاع بدی دارهبیشتر ازینکه بخاطر دوست داشتن باهاش موندم بیشتر دلمم میسوزه

پول نیاز اولیه هر زندگیه فردا میخوای باهاش تو‌کارتون‌ سرکوچه با نون‌خشک زندگی کنی؟ ایشون برات یه کادو تولد نگرفته بعد تو هنوز درگیرشی فطعا سنت کمه وگرنه اینقدر حماقت دیگه قابل قبول نیس

بهش هزار بار این حرفارو زدمگفتم من از ۱۸ سالگی تا الان بهترین روزای عمرمو گذاشتموقتی میتونستم با ادم ...

پس بی خیالش شو به نظرم...این یک ماه رو بهش فرصت بده و بگو بهتره خانواده مون با هم آشنا بشن...اگه مخالفت کرد کلا از همه جا بلاکش کن...من هیچ عشقی از چیزایی که گفتی ازش حس نکردم...میگم رابطه تون حتی دوستی معمولی هم نیست.....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

توی رابطه حتما باید هدفتونو مشخص کنیدوگرنه بهترین دوران نوجوونیتون به باد میره . . . . و یهو به خودت ...

یبار جدی باهاش کات کردم 

خواست بیاد منو ببینه اون موقع ۲ سالو نیم بوو ک گذشته بود

از بس تهدیدم کرده بود و دیگ علاقم کم شده بود گفتم نیا 

دوباره از بس پیگیر شد و پیام داد دلم رام شد

تو این چندسال خیلی سعی کردم وقتایی که کات بودیم و جدا شدیم برم تو رابطه ولی هرکی اوند تو زندگیم ادم لاشی و هولی بود یه یک ماه نکشید کات شد 

واسه همین میگم عشق این واقعیه 

پیگیری مجازی به چه دردت میخوره؟نمیدونم چند سالته ولی ادما از نزدیک خیلی فرق میکنن با اونی که پشت گوش ...

نه اصلا اینجور نیست 

اصلا معیار من واسه ازداوج این ادم نیست

صبر کردم ک پیشرفت کنه 

وگرنه ازدواج با همچین ادمی مساویه با بدبختی

حتی اگ بیاد منو ببینه هم هیچ فایده ای ندارخ 

چون من نمیتونم با همچین ادمی ازدواج کنم

خودشم میدونه هیچییی از شرایط ازدواجو نداره

یه نصیحت خواهرانه میکنم اگه اونقد دوسش نداری دلت برا کسی نسوزه اینم مشخصه اونقد دوست نداره

دوسش دارم 

ولی میگم که صبر کردم پیشرفت کنه 

اونوقت یه فکری کنیم 

ک نکرده تا الان 

فقط اخلاقش بهتر شده نشبت به این چندساا همین

2810