2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15077 بازدید | 283 پست
سلام میشه لطفا اسم کانال دکتر رضایی و دکتر شیری رو بدین یا آیدی ادمینشون روچون پیدا نمیکنم ممنون

اینستاگرام:

alirezashiri 

bonyadfarhangzendegi

تل گرام :

drshiri 

تل گرام آقای سهیل رضایی  را ندارم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیج بانو با شما آشنا شدم ی لحظه خوشحال شدم فکر کردم ایشونن

ای جان 🤗 خوشبختم🙏❤

بانوآرتمیس از سایت رفتن ...استاد دانشگاه هستند و خیلی شلوغن دیگه اینجا نیامدند...

تاپیک هاشون تو نی نی سایت  ثبت شده و واقعا گنج هست👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اینستاگرام:alirezashiri bonyadfarhangzendegiتل گرام :drshiri تل گرام آقای سهیل رضایی را ندارم

متشکرم لطف کردین🙏

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

سلام مهشید جان

عزیزم سایتت رو دیدی؟دو روزه باز نمیشه متاسفانه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
سلام مهشید جانعزیزم سایتت رو دیدی؟دو روزه باز نمیشه متاسفانه

سلام عزیزم 

مشکلی نداشته .‌.میزبانش را عوض کردم و سرعت بالاتر هم شده‌..

سلام مهشید جانعزیزم سایتت رو دیدی؟دو روزه باز نمیشه متاسفانه

شاید تو بروزرت آثار  "کَش" باقیمونده ...

مرورگرت چیه؟

ای جان 🤗 خوشبختم🙏❤بانوآرتمیس از سایت رفتن ...استاد دانشگاه هستند و خیلی شلوغن دیگه اینجا نیامدند.. ...

سلام من تاپیکاتون رو تاحدی خوندم متوجه درک عمیق تون شدم ،من حال روحیم خیلی بده شرایط بدی ام، میتونین کمکم کنین ؟تاپیکامو بخونین متوجه میشین

عزیزم من زندگیم حدود ۸۰درصد شبیه زندگی شما هست و خیلی روحیه خودمو باختم...میشه بگید چطور میشه کسی رو فراموش کرد ؟ من واقعا به حدی حالم بد هست که کم مونده پیش تراپیست برم.حدود ۷ ماه از رابطم گذشته ولی من کل زندگیم مختل شده حتی می‌خوام تغییر کنم هم باز یادش میفتم و از زندگی عقب نشینی میکنم اصلا روحیاتم هیچ گونه تغییر نمیپذیره خیلی دوسش داشتم خیلی 

با جمله‌ی اول یاد رابطه‌ای افتادم که قبلا درگیرش بودمچقدر سعی کردم درستش کنم و نشد نتیجه‌اش شد آسیب‌ ...

مورد شما مثل منه 

منم همچین تجربه ای داشتم اما با این تفاوت که بعد از اینکه تونستم به سختی بزارمش کنار و به رهایی رسیدم 

باز پیداش شد با این تفاوت که انگار جامون با هم عوض شده بود 

اوایل خیلی خوشحال بودم که این دفعه اونه که داره منت میکشه ،اصرار میکنه ،مشتاقه ...

اما بعد یه مدت باز دلمو زده نمیدونم انگار برام مثل قبل نمیشه 

اما همچنان تو این رابطه ی بلاتکلیف هستیم 

مهشید جون دوست دارم نظرت رو بدونم