2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

15054 بازدید | 280 پست

جنگ بیهوده چیه ؟

هر چقدر میجنگی، نتیجه ای نداره برات و فقط زخمی تر می شی…

جنگ بیهوده هر چیزی میتونه تو زندگیت باشه …

چند سال پیش، یه روزی نشستم همه جنگای بیهوده را نوشتم :

۱) وقتی پول ندارم چرا مدام بهش فکر کنم و گریه کنم و بقیه مردم را رصد کنم که چقدر در رفاهن…خب مگه خودآزاری دارم!

۲) اگر الان در خونه ای که باب میلم نیست زندگی میکنم، چرا مدام زانوی غم بغل بگیرم؟ به جاش در توانم هر چی باشه برای اینکه خونه مون بهتر به نظر بیاد باید انجام بدم حتی شده گذاشتن یه گلدون کنار حیاط…

جالبه وقتی که تصمیم برای ترمیم چیزی می گیری و انرژی ات را از میدون جنگ برمیداری، اتفاقای خوبی رخ میده…متوجه میشی که مثلا فلان کار کوچیک را بکنی فضای بهتری ایجاد شده و اونقدرا هم اوضاع بد نیست …مثلا یکی رو دیدم که برای لک های طاق شون که بر اثر نمناکی ایجاد میشد، اسپری خاصی ساخته بود که زردی ها را به طور موقت موقع اومدن مهمون پاک کنه! درسته موضوع ریشه ای حل نمیشد  ولی بهتر از دست روی دست گذاشتن بود …

۳) اگر مجبور هستم با یه آدم سمی سرکارم هر روز ۸ ساعت وقت با ارزشم را بگذرونم، چرا اینقدر بهش فکر کنم و رفتارهای سمی اش رو مرور کنم و روزم تلخ بشه؟

۴) اینکه آدمهایی هستند که پدرشون جهیزیه میخره و من بشینم هی به خدا و بقیه گلایه کنم که چرا پدرم نمیتونه بخره، جنگ بیهوده ای هست …ازش جهیزیه بیرون نمیاد…

۵) وقتی یکی ما را ترک میکنه،  بیهوده است که بری دنبالش و التماسش کنی …

۶) وقتی یکی دوستت نداره و جای دیگه داره محبت خرج میکنه...

منبع: dgbaha.com 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

) وقتی یکی دوستت نداره و جای دیگه داره محبت خرج میکنه، محبت پاشیدن روی طرف هم  میشه بازم همون جنگ بیهوده …

به نظرم یکی از بزرگترین هدایایی  که میتونی به خودت تو زندگی بدی این هستش که اولش قبول کنی اوضاع اینه و بعدش برای اون اوضاع تلاش های درست بکنی…

۷) اینکه هر روز به همسرت، شکایت مادر و خواهرش را بکنی، و مدام همسرت عصبانی بشه و بهت بگه نه تو حسودیت میشه …و تو تلاش کنی بازم فردا یه فَکت دیگه برای همسرت بیاری و بازم همین آش و کاسه….

۸) یه نفر دیدم که سالها برای کنکور می خوند و موفق نمیشد و روح و روانش ترکیده بود…زمان برای رفتن به بازار کار و پیشرفت و درآمدزایی و سابقه کار را از دست داده بود و شده بود ۲۵ ساله و …

تو این سالها اگر دنبال مهارت و تخصصی رفته بود و استعدادش را رصد کرده بود، تونسته بود اوضاع متفاوتی بسازه ولی همچنان درگیر کنکور بود …گاهی وقت ها اون راهی که همه برای موفقیت میرن، راه تو نیست حتی اگر کنکوری باشه که ظاهرا همه ازش باید عبور بکنن!

حتی گاهی وقت های در پایان این همه جنگیدن، چیزی به دست میاریم که ازش خوشحال نیستیم چون در میدان اشتباهی جنگیدیم ….مثل خیلی از آدم ها که دوست داشتند هنرمند باشند ولی مجبور شدند کنکور پزشکی شرکت کنند تا خانواده شون امتیاز بیشتری بهشون بده ولی هر روز تو دانشگاه زجر می کشن و روح شون جای دیگه س…

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با جمله‌ی اول یاد رابطه‌ای افتادم که قبلا درگیرش بودم

چقدر سعی کردم درستش کنم و نشد نتیجه‌اش شد آسیب‌های بیشتری که دیدم عزت نفسی که له شد اعتماد به نفسی که شدیدا اومد پایین

درست نشد چون طرف مقابل نمی‌خواست و من بیهوده تلاش کردم و جنگیدم هی بیشتر آسیب دیدم

در نهایت تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم به خودم احترام بذارم و رها کنم ولی بعدش باید خودمو جمع و جور می‌کردم آسیب‌هامو درمان میکردم الان چندین ماه گذشته ولی هنوزم یه سری آسیب‌هایی که دیدم کاملا خوب نشده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تکه هایی از یک کتابه؟

نه مطالب از خودم هست

این اواخر بیشتر متوجه شدم که :

اینکه جنگ بیهوده نکنی یه طرف، اینکه تو میدان جنگ بقیه افراد، یار تمرینی و کتک خور هم نباشی یه طرف!

۹) مثلا جاریت داره با مادرشوهرت میجنگه، و تو هم میری تو جبهه جاریت! 

یا بلعکس میری تو جبهه مادرشوهرت!

داوطلبانه و مجانی رفتی سرباز اون میدون آشفته شدی  

خیلی مثال ها هست …

۱۰) اینکه همسرت با خانواده اش رفتند سفر و باید با تو میرفته و تو می شینی این یک هفته گریه میکنی و غصه میخوری…خب بهتر نیست تو هم بری سفر؟ بری ورزش؟ این یک هفته چه بخواهی و چه نخواهی اوضاع همین شده…دست و پا نزن تو تنهایی …و صد البته  نجنگیدن به معنای این نیست که کار همسرت درست بوده …

۱۱) من از اون دسته آدمهایی هستم که اگر پروازم کنسل شد، کتابی همراه خودم دارم که بازش میکنم و شروع می کنم به خوندن…بر خلاف اونایی که شروع می کنند اون یکی دو ساعت غر زدن به زمین و زمان و اعصاب شون بدتر خراب میشه…

این به معنای منفعل بودن نسبت به حل مشکلات نیست…باید بفهمی آیا راهی برای درست کردن هست؟ اگر  نیست بپذیری و حرص نخوری و کار مثبتی بکنی …پروازی که کنسل میشه با غر زدن تو قرار نیست همین الان مشکلات فنی اش حل بشه …

۱۲) مثلا در محیط های مجازی همه نوع مخاطبی هست …همه مردم هم نظرت نیستند و این را باید بپذیری…اما مخاطبینی داری که ارزش ندارند جوابی بدی …چرا ارزشمند نیستند؟ 

چون کلام مخاطب مشخص کننده است… وقتی بیراهه میره و اصل مطلب را نمیگیره و یا دنبال زیر بغل ماره یعنی به جنگیدن دعوتت می کنه و گوش هاش را گرفته و نمی شنوه…پس برای چی وارد این میدون بشم؟ 

۱۳) همین مدل هم در محیط های واقعی هست …افرادی که تو مباحث، به جای اینکه در مورد اون موضوع نظر بدن، شخصیت ات را نشونه میگیرند و حب و بغض دارند…خب هر چقدر توضیح بدی بازم قانع نمی شن …

۱۴) یه خاطره یادم اومد از دوستی که دختران فراری را نگهداری می کرد و مواظبت می کرد و کارهای دادگاه شون را پیگیری می کرد…یه روز در یکی از پرونده ها، همراهش بودم…پدر دختر اومد و به دوستم فحاشی های خیلی بدی کرد… بهش گفت تو خودت بدکاره ای (خودتون دیگه کلمات را جایگزین کنین) دوستم گفت: خب دیگه چی؟ بازم چیزی هست بگین؟ 

میدونم این رفتارش به خاطر حرفه ای بودن و سالها کار کردنش تو این زمینه بود …اما به هر صورت آدم قوی ای بود و هر کسی نمی تونست این مدلی بشه…

بعدا با دوستم گپ زدیم و ازش پرسیدم چطوری این مدلی برخورد می کنی؟ گفت مگه وقتی یکی بهت میگه تو بدکاره ای، تو واقعا هستی؟ چرا وارد جنگ با خوک بشم؟(خوک موقع دعوا عادتش اینه که هم خودش رو با آب دهان و آب دماغش کثیف میکنه هم طرف مقابلش رو)

وقتی تو تاریکی هستی، از تاریکی هر چقدر بگی بازم تاریکه! باید شمعی روشن کرد…

@بانوآرتمیسسسس    

الوعده وفا❤

این قلم و اطلاعات از کجا میاد ؟ از تجربه زیاد یا کتاب خوندن

تجربه + کتاب + اساتیدی که رفتم پیش شون 

با جمله‌ی اول یاد رابطه‌ای افتادم که قبلا درگیرش بودمچقدر سعی کردم درستش کنم و نشد نتیجه‌اش شد آسیب‌ ...

انشاله این باقیمانده هم خوب میشه ❤🙏...مخصوصا وقتی متوجه بشین که چه رابطه ای  را ترک کردین!

تجربه + کتاب + اساتیدی که رفتم پیش شون

زنده باد

اگر بخواین سه تا از بهترین و تأثیر گذارترین کتابهایی که خوندین معرفی کنید کدوما رو پیشنهاد میدید 

راستش من مدت زیادی نیست که کتابخون شدم.خیلی کتابها نوشتم که بخرم نمیدونم کدوماش استاندارده کدوما زرد

سه تا از بهترینای خودتون رو اگر میشه معرفی کنید

زنده باداگر بخواین سه تا از بهترین و تأثیر گذارترین کتابهایی که خوندین معرفی کنید کدوما رو پیشنهاد م ...

ممنون از توجه تون 🌹🙏

کتاب نیمه تاریک وجود

کتاب وقتی نیچه گریست(ترغیب تون کنم: این کتاب در انتها به زندگی زیست نشده اشاره میکنه و بهترین کتابی هست که خوندم...بعد از این کتاب، افراد مثلا خیانت نمیکنن و خیلی موارد دیگه و  خیلی عمیق تر زندگی میکنن)

تل گرام دکتر شیری و دکتر سهیل رضایی یا اینستاگرام شون هم خیلی خیلی با ارزش هست..این دو عزیز اساتید من بودند👍

ممنون از توجه تون 🌹🙏کتاب نیمه تاریک وجودکتاب وقتی نیچه گریست(ترغیب تون کنم: این کتاب در انتها به ز ...

خیلی ممنون از شما

لطف کردین 

بابت معرفی دو استاد هم سپاس دنبالشون میکنم زین پس با افتخار 

@بانوآرتمیسسسس الوعده وفا❤

مرسی عزیز دلم💖💖💖

خوشحالم کردی😘😘😘

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏