2777
2789
عنوان

از فقرا پوزش میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 3080 بازدید | 119 پست
این منبعی که شما گفتین اصلا درباره فقیر و غنی نیست درباره پیامبر و سرپرست دینه هرچیزی رو میخوای منتش ...

بیشتر توضیح میدین دوست عزیز

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
فکر کن خدا یکی رو فقیر افریده بعد اون شخص به خاطر موقعیت گندی که داره میره دزد میشه بعد خدا قراره مج ...

هر کسی که باعث دزد شدن این فرد شده مجازات میشه مستندصوتی شنود خوب توضیح میده🥲

از سر فقر دزد شده؟😕چرا کار نکرده؟ایناهم برسی میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑منم اینجوریم خودش کمکمون کنه بتونیم بندگی کنیم

می‌دونیم غلطه بازم ادامه می‌دیم شیطون چیره شده رومون حسابی😑😐

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
هر کسی که باعث دزد شدن این فرد شده مجازات میشه مستندصوتی شنود خوب توضیح میده🥲از سر فقر دزد شده؟😕چر ...

همه چی قرار نیست گوگولی پیش بره. وقتی توی یه خانواده سطح پایین که تنها دغدغشون سیر کردن شکمه به دنیا میای معلومه که احتمال دزد شدنت خیلیی بیشتر از اونیه که تو ناز و نعمته. ادما پیغمبر که نیستن

خدا یکی رو تو افریقا متولد میکنه و یکی رو توی ناف امریکا

بعد قراره اینا با هم مقایسه و مجازات شن؟

هیچ چی تو این دنیا عادلانه نیست

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

فقیر نیستم ولی تو زندگیم دوست داشته نشدم یعنی اون دنیا برای منم جبران میکنه🥲

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

جدی فکر میکنین وقتی مردین یه بار دیگه قراره پاشید زندگی کنین؟ 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!