2777
2789

منو نامزدم سر فیلم بردار جشن حنای من اختلاف داشتیم ناامزدم اوایل مخالف بود بعدش راضیش کردم زنگ زدم به فیلم بردار گفتم یه وقت هم برای روز حنای من بدید جشن ما یه روز نیست ؛؛ خلاصه چند روز پیش خونه مادر شوهرم بودم برگشتن به من گفتن جشن تو ک خیلی تجملاتی نیست باباتم شام نامیده دییجی هم نمیاری پس الکی چرا هزینه فیلم بردار کنیم مادر شوهر گدا صفتم برگشت گفت آره دختر ابجیم با گوشیش فیلم برداری می‌کنه منم حرصم گرفت گفتم آره دیدم روز عقدم چطوری با گوشی فیلم برداری کردین یدونه فیلم برام نمونده از اون روز .. خلاصه با نامزدم صحبت کردم گفتم اون فیلم ن خونه ننه بابای من قرارع بره ن همسایه تو هزینه می‌کنی یه روزه خاطرس فیلمش میاد دست خودمون اینم قبول کرد الان ب مادرشوهرم گفتم قضیه فیلم بردار چی شد با خوشحالی برگشته میگه هیچی دیگه پسرم لغو کرد منم گفتم عه جدا واسا بپرسم زنگ زدم به نامزدم گفتم اونم گفت ن میاریم گفتم لغو کنم یا نه نیای خونه بشینی فکر کنی دباره حرفت عوض بشه اینم گفت ن گوشی قطع کردم با حرص گفتم الان یه چی میگه با شما میخواد بشینه جلسه بزاره حرفش عوض بشه اومدم حیاط دیدم زیر لب داره با حرص میگه پسر منو مراعات نمیکنم فقط اینو تو سختی گزاشتن خدشونم هیچ کاری نکردن 

منم زنگ زدم به ابجیم گفتم از بابا پول بگیر بریم سریع تر خرید دامادی رو کنیم بابامم بنده خدا پول نداشت گفت پول سود دار بردارید زنیکهدبی همه چیز انقد گوش نامزدم پرررکردععع این پرو بود  با حرفهای ننش پرو تر شدع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تو نامزدی اینقدر مشکل دارید خدا بداد. بعدش برسه به جفتتون

ما ۵ ساله نامزدیم اگه ننش دلش بسوزه یه رحمی ب حال ما بکنه میریم سر خونه زندگیمون باورت نمیشه تو خرید عروسی من ملاحضع جیب شوهرم میکردم ننش تو اون وضعیت لباس خرید ب این گفت نصف پولشو ط بده خدشو و شوهرش هم یه هزار تومنی کمکمون نکردن بعد میگن دخترا آهن پسرن این قدیمی ها رد دادن 

یادش بخیر ما تو نامزدی اصلا فکرمون سمت مادرشوهربازی و عروس بازی نمیرفت الانم بعد سه چهارسال اینقدی که شما باهم مشکل دارین مانداریم.یه فکر اساسی بکن یا کلا دهن به دهنشون نذار وقتی شوهرتم به حرفشون گوش میده.از الان یاد بگیر از رو حرص دادن حرف نزن یا کاری نکن حداقل اگه نیتشو هم داری جوری نشون نده که اونا بفهمن سیاست داشته باش 

مردم ديگه حنابندون نميگيرن شما سر فيلمبردار اول زندگى دلخورى راه ميندازي

حوصله داري واقعا🤦🏻‍♀️😂

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
یعنی هنوز خرید دامادی و ... انجام ندادیم زنیکه پرو

پس زودتر خریدها رو انجام بدین البته پول سوددار نگیرین یعنی با نزول نخرین برکت و شگون نداره ، شده طلایی چیزی بفروشین اما سمت سود اینا ترین

با مادرشوهر هم کل کل نکن ، برای هر حرفی گارد نگیر ، اینجوری بخواین اره بدین تیشه بگیرین به نفعتون نیست ، زمان که بگذره همسرت سرد میشه میمونه وسط

قلق مادرشوهرت رو پیدا کن با نرمی پیش برو و نذار پلها شکسته بشه