2777
2789

من دارم این روزا بهش فکر میکنم

همه زندگیم پاش گذاشتم 

کلی هزینه کردم 

الان وضعم خیلی بده

اگه نتونم نمره خوبی بگیرم که با وضعیت الانم و تایم کمی که دارم بعید نیست احتمالا خودم از بالا بندازم پایین 

دیگه چیزی ندارم که از دست بدم این ایندم بود همه چیز به خاطرش کنار گذاشتم از همه چی جاموندم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوران ما یکی اینکارو کرد 

پاش شکست دیگه هیچ وقت مثل قبل نشد

هنوزم راه می‌ره کاملااااا لنگ میزنه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

حالا نمره هم نگرفتی شوهر کن چه کاریه ۴۰ روز بگذره خاک اونقد سرده که فراموشت میکنن

ببین دیگه کسی که اینجا رسیده مگه براش مهمه کی فراموشش کنه کی نکنه 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
دوران ما یکی اینکارو کرد پاش شکست دیگه هیچ وقت مثل قبل نشدهنوزم راه می‌ره کاملااااا لنگ میزنه

خودم به این فکر کردم که شاید تو این ارتفاع نمیرم شاید یه راه قطعی تر پیدا کردم

احمقانس خب مگه این چیه که جون عزیزتون به خاطرش به خطر بندازی

منم از دور یکی میگفت میگفتم چه مسخره واسه درس 

اما من همه تخم مرغام تو همین سبد چیده بودم 

همه چیزم از دست دادم بهش این نشه دیگه هیچی ندارم که باهاش ادامه بدم

هر چقدر سخت دووم بیار امسال نشد سال بعدی هم در پیشه،سخت هست ولی دنیا به آخر نرسیده زندگی چه بدون ما چه با ما ادامه داره،اون سره دنیا یکی وسط جنگه،چرا راه دور تو شهر خودتون یکی سر پناه نداره،یکی دم مرگ هست زندگی همینه موقع سختیا بگی چرا من اشتباه هست چون شرایط یکی بدتر از ما هم هست،پس جا نزن ادامه بده.

من میخواستم اینکارو کنم ولی الان فهمیدم که نمره انقدرام مهم نبود که ختی به خاطرش گریه کنم چه برسه فک ...

اخه نمره امتحان معمولی نیست این آزمون کلا زندگیمه

ببین دیگه کسی که اینجا رسیده مگه براش مهمه کی فراموشش کنه کی نکنه

ول کن بابا همه یه دوره ای ایناروگذروندن منم بعد کنکور ۹۹ میخواستم خودکشی کنم نگاه کردم دیدم من چه باشم چه نباشم به هیچ جای هیشکی نیس

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

2810