2777
2789
عنوان

این ابلاغیه ینی چی

240 بازدید | 18 پست

سلام 

برادرشوهرم یکسال پیش ازما زمین خرید پولشو نداده هنوز چنماه پیش با شوهرم سر پول دعوا کردن زد پاشینمونو داغون کرد و منم خونه بابام استراحت بودم بخاطر بارداریم اومد اونجا با سنگ زد شیشه ها شکست زنگ زدیم مامور اومد صورت جلسه کرد و بابام شکایت کرد شوهرمم شهادت داد ک کار برادرش بوده الان بابام میگه شهادت اونو قبول نکردن چون خودشم شکایت کرده نمیدونیم راست میگه یا دروغ از اولشم راضی نبود شکابت کنه میگف فامیلیم زشته 

خوش باش دمی که زندگانی این است...

رضایت داده 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رضایت داده

اونجا گفتن چون دامادتم شکایت کرده پرونده میره همونجا، باید رضایت بدی دوباره اونجا شکایت کنی یا بابام مارو سرکار گذاشته

شوهرت رضایت داده؟ یه همچین چیزی نوشته

ن بابای بی غیرتم 

ینی اگ بیخیال این قضیه بشه دیگ اسمشو نمیارم من زیر اون پنجره ای بودم ک شکست نزدیک بود منو بچم بمیریم

هیچی دیگه شاکی ینی شوهرت رصایت داده  حبسشم از بین رفته...

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

هیچی دیگه شاکی ینی شوهرت رصایت داده حبسشم از بین رفته...

پرونده ام منع تعقیب شده ولی تا بیست روز میشه اعتراض ورد ولب خودتون رضابت دادین دیگ کاری نمیشه کرد

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

شاکی رضایت داده قرار منع تعقیب صادر کردن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
ن بابای بی غیرتم ینی اگ بیخیال این قضیه بشه دیگ اسمشو نمیارم من زیر اون پنجره ای بودم ک شکست نزدیک ب ...

بابات شکایت کرده یا شوهرت؟ فقط کسی که میتونه رضایت بده که شکایت کرده اگه شاکی شوهرت بوده یعنی اون رضایت داده نه پدرت

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اونجا گفتن چون دامادتم شکایت کرده پرونده میره همونجا، باید رضایت بدی دوباره اونجا شکایت کنی یا بابام ...

نمی‌دونم والا گلم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اونجا گفتن چون دامادتم شکایت کرده پرونده میره همونجا، باید رضایت بدی دوباره اونجا شکایت کنی یا بابام ...

اصلا ربطی نداره بابات الکی میگه چون رضایت داده دیگه نمیتونه برای این پرونده هیچ جا شکایت کنه ثبت شده رضایتش

2810