برادرشوهرم یکسال پیش ازما زمین خرید پولشو نداده هنوز چنماه پیش با شوهرم سر پول دعوا کردن زد پاشینمونو داغون کرد و منم خونه بابام استراحت بودم بخاطر بارداریم اومد اونجا با سنگ زد شیشه ها شکست زنگ زدیم مامور اومد صورت جلسه کرد و بابام شکایت کرد شوهرمم شهادت داد ک کار برادرش بوده الان بابام میگه شهادت اونو قبول نکردن چون خودشم شکایت کرده نمیدونیم راست میگه یا دروغ از اولشم راضی نبود شکابت کنه میگف فامیلیم زشته
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شاکی بابام بوده چون صاحبخونه اونه شوهرمم بخاطر طلبکار بودنش و اینکه زده ماشینو داغون کرده جدا شکایت ...
اینم موضوع شکایتش تخریبه درهرحال اون قسمتی که نوشته شاکی اون شخص رفته رضایت داده ربطی ام به شاهد و قبول نکردن شهادت و.. نداره
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...