2777
2789
عنوان

احتمال زایمان زودرس😥

126 بازدید | 12 پست

وایییی من خواب بودم 

با صدای مامانم بیدار شدم دلش خیلی درد می‌کنه

تاریخ زایمان تو غربالگری خورده 18 آبان 

یعنی میشه زودتر اتفاق بیوفتع؟؟ 

یکدفعه بهم شک وارد شد و سردرد شدیدددد گرفتم 

میترسمممم ولی خب کسی هم نداشتم ازش راهنمایی بگیرم الان 

بابام پیش مامانم بیدارع ولی اون هیچی براش مهم نیست 

مرسی از همگی 🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ، متولد ۸۷ میش جواب سوالمو بدید احتمالش هست !!

اخه تو علائم خاصی نگفتی؟ انقباض داره الان؟

هنوز داره درد میکشه؟ 

اگه خیلی اذیته سریع ببریدش بیمارستان یه چک بکنن

هر چیزی ممکنه پیش بیاد احتمال همه چیو باید در نظر بگیرید ولی خب شما علائم خاصی نگفتی که من بخوام نظر بدم 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اخه تو علائم خاصی نگفتی؟ انقباض داره الان؟هنوز داره درد میکشه؟ اگه خیلی اذیته سریع ببریدش بیمارستان ...

خب منم نمیدونمم فقط مث صگ دارم میترسم 

دردش میگیره و ول میشه 

خب منم نمیدونمم فقط مث صگ دارم میترسم دردش میگیره و ول میشه

تو نگران نباش خود مامانت بیشتر شما تو فکر و متوجه میشه 

اگه خیلی اذیت باشه خونه واینمیسته پا میشه میره بیمارستان که چکش کنن 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
خب چرا بی خیالن پا شد بریم بیمارستان دیگ من میترسم نینی چیزیش بشه😥😢

خب چرا راهنمایی ش نمیکنی بره بیمارستان؟ اگه انقباض داره ممکنه زایمان نزدیک باشه چرا تو خونه مونده؟

تو نگران نباش خود مامانت بیشتر شما تو فکر و متوجه میشه اگه خیلی اذیت باشه خونه واینمیسته پا میشه میر ...

مامان و بابام کوی بیخالین 🌝

تیر ماه بود مامانم بهش خبر فوت رسید حالش بد بود بهش گفتم بیا بریم دکتر مقاومت کرد بعد عموم بهش گفت حالت بده مشخص از رنگت بپوش بریم بعد درمانگاه قرص بهش داد و براش اکسیژن زد و سریع انتقال داد بیمارستان تو ای سی یو بستریش کردن 

اگ عموم نبود مشخص نبود قرار چی بش

خب چرا راهنمایی ش نمیکنی بره بیمارستان؟ اگه انقباض داره ممکنه زایمان نزدیک باشه چرا تو خونه مونده؟

روم نمیشه حس میکنم چون کوچیکترم باید صبر کنم خودش تصمیم  بگیره وگرنه برای زایمان من دکتر بهش گفته تو احتمال داری از مورد هایی باشی ک تو خیابون هم زایمان کنی

روم نمیشه حس میکنم چون کوچیکترم باید صبر کنم خودش تصمیم بگیره وگرنه برای زایمان من دکتر بهش گفته تو ...

عزیزم شماهم فرزند اون خانواده ای و حق اظهار نظر و نگرانی داری

ولی من متوجه میشم که یه مادر اگه خودش شرایط رو خطری بدونه پامیشه میره بیمارستان پس مطمئن باش هیچیش نیست بهرحال ماه هشتمه یکم درد طبیعیه ولی خب مطمئن باش چیز خاصی نیست که بهش توجه نمیکنه مگرنه یه مادر هر چقدر هم بیخیال باشه اگه دردش شروع بشه که نمیتونه وایسه