2777
2789

انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم

برا انتخاب رشته منم دعا کن❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
انشاالله خدا کمکت کنه عزیزمبرا انتخاب رشته منم دعا کن❤️

قربونت عزیزدلم

منم انتخاب رشته کردم برای مصاحبه قبول شدم 

توکل به خدا ان شاءالله هر دومون به چیزی که میخوایم برسیم🥲❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزدلممنم انتخاب رشته کردم برای مصاحبه قبول شدم توکل به خدا ان شاءالله هر دومون به چیزی که م ...

ایشالا موفق باشیی تو میتونی🌱

انشاالله به هرچی که دوست داریم و صلاحمونه برسیم❤️✨️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
2805
دانشگاهخیلییی دعا کنید

عزیزم انشالله ک موفق میشی نگران نباش

گل ی سوال دارم این رشته های ک مثل هوشبری یا اتاق عمل و.... ک مصاحبه دارن صرفا رشته هایین ک برای دانشگاه های خاصن و چند برابر ظرفیت

یا کلا رشته های مثل اتاق عمل مصاحبه دارن؟!

مثلا من خودم انتخاب رشته ک انجام دادم مثلا رشته اتاق عمل و زدم ولی اتاق عمل ارتش یا سپاهو اینجور چیزا رو نزدم

وقتی برا شما مصاحبه درنظر گرفتن چون اون دانشگاه هارو زدینه یا کلا این رشته ها مصاحبه داره؟!! 

عزیزم انشالله ک موفق میشی نگران نباشگل ی سوال دارم این رشته های ک مثل هوشبری یا اتاق عمل و.... ک مصا ...

ببین عزیزم یه سری دانشگاه علاوه بر اینکه به صورت روزانه عضو میگیرن مثلا ۲۰ تا

۵ تا هم میگیرن با مصاحبه

اینجوری نیست که مثلا رشته ی اتاق عمل کلا مصاحبه ای باشه

ظرفیت بیشتر و میدن به همینطور عادی و بدون مصاحبه 

ولی چند تایی هم با روزانه گرفته میشه