دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم من خیلی خودم مهربونم ولی خیلی ها قلبم شکوندن
ان شالله ب وقتش میبینی با چشمتت و لذت میبری با دلت
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
آه کشیدم اسفند خرداد اثرش رو دیدم ژرف توی ۲۸ روز تموم کرد و مرد
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
اون ۳ نفر عوضی من ۴ سال میشناختمشون ی جورایی حس خدایی داشت یکیش عین فرعون دوتای دیگه هم دست کم نداشتن مغرور و ظااالم اما طومارشون پیچید اسفند فرعون بزرگ خرداد اون یکی ک خیلییییی منو عذاب میداد مرداد هم سومی
هر ۳ مردن
ظلمی بهم میکرد ک حد نداشت منم جز خدا کسی رو نداشتم
همیشه میگن بترس از آه مظلومی ک جز خدا کسی رو نداره
اخرین باری ک اومد تو خونه ی خودم نشست و بدجوری منو چزوند و رفت فقط بغض کردم نگاه ب اسمون کردم از ته دلم آه کشیدم و واگذارش کردم ب خدا
اون ۳ نفر عوضی من ۴ سال میشناختمشون ی جورایی حس خدایی داشت یکیش عین فرعون دوتای دیگه هم دست کم نداشت ...
پناه بر خدا . یه دعا هم بر من بکن جدی میگم اینو دعا کن یه دررحمت ب روم باز بشه و یه آدم نجس توی زندگیم هست بره پیش اون ۳ نفر واقعا یه نفس بکشیم با بچهام مثل یه خوره س. ینی تا عمر دارم دعات میکنم
پناه بر خدا . یه دعا هم بر من بکن جدی میگم اینو دعا کن یه دررحمت ب روم باز بشه و یه آدم نجس توی زندگ ...
دل من از ته شکست ک اون پیر زن رفت ب درک الان برای کسی ک نمیشناسم دعای مرگ کنم قطعا افلاکی ها بهم انگشت وسط نشون میدن
بگو فقط صدای مارو بشنوه ببینه ما در چه حالو روزی هستیم و اون آدم رو ب خدای شما واگذار میکنم. بالاخره ...
عزیز دلمی دل پاک رو شما ک دارین زجر میکشین دارین ان شالله خدا بهتون آرامش بده و اون آدم یا عاقل بشه یا ارام در گورش قرار بگیره تا ابد خلاص شی و هی نفس عمیییق بکشی و هی از نبودنش لذت ببریکاری ک من میکنم