2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من خیلی خودم مهربونم ولی خیلی ها قلبم شکوندن

ان شالله ب وقتش میبینی با چشمتت و لذت میبری با دلت

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
دقیقا چند سال طول کشید ؟آیا آهی کشیده بودی قبلش؟

آه کشیدم اسفند خرداد اثرش رو دیدم ژرف توی ۲۸ روز تموم کرد و مرد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
گلم طی چند سال کارما پس دادن اون ۳ نفر عوضی ؟

اون ۳ نفر عوضی من ۴ سال میشناختمشون ی جورایی حس خدایی داشت یکیش عین فرعون دوتای دیگه هم دست کم نداشتن مغرور و ظااالم اما طومارشون پیچید اسفند فرعون بزرگ خرداد اون یکی ک خیلییییی منو عذاب میداد مرداد هم سومی 

هر ۳ مردن

چ آه گیرایی داشتی چ نفس حقی داشتی

ظلمی بهم میکرد ک حد نداشت منم جز خدا کسی رو نداشتم

همیشه میگن بترس از آه مظلومی ک جز خدا کسی رو نداره

اخرین باری ک اومد تو خونه ی خودم نشست و بدجوری منو چزوند و رفت فقط بغض کردم نگاه ب اسمون کردم از ته دلم آه کشیدم و واگذارش کردم ب خدا

اون ۳ نفر عوضی من ۴ سال میشناختمشون ی جورایی حس خدایی داشت یکیش عین فرعون دوتای دیگه هم دست کم نداشت ...

پناه بر خدا . یه دعا هم بر من بکن جدی میگم اینو دعا کن یه دررحمت ب روم باز بشه و یه آدم نجس توی زندگیم هست بره پیش اون ۳ نفر واقعا یه نفس بکشیم با بچهام مثل یه خوره س. ینی تا عمر دارم دعات میکنم 

پناه بر خدا . یه دعا هم بر من بکن جدی میگم اینو دعا کن یه دررحمت ب روم باز بشه و یه آدم نجس توی زندگ ...

دل من از ته شکست ک اون پیر زن رفت ب درک الان برای کسی ک نمیشناسم دعای مرگ کنم قطعا افلاکی ها بهم انگشت وسط‌ نشون میدن  

دل من از ته شکست ک اون پیر زن رفت ب درک الان برای کسی ک نمیشناسم دعای مرگ کنم قطعا افلاکی ها بهم انگ ...

بگو فقط صدای مارو بشنوه ببینه ما در چه حالو روزی هستیم و اون آدم رو ب خدای شما واگذار میکنم. بالاخره شاید شما خیلی دل پاک ترین 

بگو فقط صدای مارو بشنوه ببینه ما در چه حالو روزی هستیم و اون آدم رو ب خدای شما واگذار میکنم. بالاخره ...

عزیز دلمی دل پاک رو شما ک دارین زجر میکشین دارین  ان شالله خدا بهتون آرامش بده و اون آدم یا عاقل بشه یا ارام در گورش قرار بگیره تا ابد خلاص شی و هی نفس عمیییق بکشی و هی از نبودنش لذت ببری‌کاری ک من میکنم

عزیز دلمی دل پاک رو شما ک دارین زجر میکشین دارین ان شالله خدا بهتون آرامش بده و اون آدم یا عاقل بشه ...

آی قربونت برم خداازدهنت بشنوه عزیزدلم الهی آمین الهی آمین ❤️❤️🌹🌹😘😘