2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارما واسه من کمین کرده پشت گوشیم دست از پا خطا کنم زده به کمرم

اما واسه ديگران که بدی در حقم کردن کاری نکرده، نکه کاری نکنه حمایت و پشتیبانیشونو کرده

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
یعنی چی ؟ چرا باید دنبال اتفاق بد واسه دیگران باشم ؟ حتی دشمنم

بالاخره شما هم چیزی نگین کارما یقه طرف رو میگیره

یااحتمالا شما ن ب کسی بدی کردین ن کسی ب شما بدی کرده

یهویی شد اصلاااااا انتظارش رو نداشتم بقدری همهههه چیز مو ب مو برام جبران شد ک قوربون خدا برم ظالم از زندگیم رفت و خیلی چیزا جبران شد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

متاسفانه اگر در مورد کارما صحبت کنیم همه انگ بی عقلی و احمق بودن به ادم میزنن...حالا کاری ندارم بزار بگن ولی تا اون جایی ک بنده خبر دارم کارما رقصی از انرژی هستش که قسمت اعظمش از روح و خودبرتر شخص میاد بنابر اعمال و رفتار اون شخص در زندگی های قبلی و یا زندگی حاظر زندگی بعدیش رقم میخوره

هر چی عوضی تر باشی زندگی بهتر به کام ت میاد تا خوب بودن

ن اینجوری نیست من چندتا عوضی میشناختم تو چندماه همه چی عوض شد هر ۳ تاشون مردن و تموم شدن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بالاخره شما هم چیزی نگین کارما یقه طرف رو میگیرهیااحتمالا شما ن ب کسی بدی کردین ن کسی ب شما بدی کرده

تا دلت بخاد بدی کردن بهم ولی باید ببخشی و بگذری دنیا عدالته خودش و داره قاضی خودش و داره 

من هی فکر کنم بهش و نبخشمش به زندکی خودم انرژی منفی وارد کردم 

پس بیخیال 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
یهویی شد اصلاااااا انتظارش رو نداشتم بقدری همهههه چیز مو ب مو برام جبران شد ک قوربون خدا برم ظالم از ...

دقیقا چند سال طول کشید ؟آیا آهی کشیده بودی قبلش؟