2777
2789
با سلام به همه دوستای گل و با انگیزم

افرین به زهرا که کم کزدی و زهرای دوم که هفته دیگه میری دکتر و مطمن هستم که کم کردی

مرضیه بنظرم تو باید یه شوک به بدنت بدی مثل همین مروتین ازاد و هله هوله هم اگه میخوری دیگه نخور

من هم تو این مدت فقط یک کیلو کم کردم ولی از هودم راضی ام چون احساس میکنم معده ام کوچیک شده و برنج از شش هفت قاشق بیشتر که باشه حالم بد میشه

ولی یه خبر نمی دونم خوب یا بد ......
فردا با قوم الظالنین داریم میریم شمال
و من همیشه تو شمال چاق میشم و بدتر اینکه مادرشوهرم به عالمه غذا میپزه و هی به ادم تعارف میکنه و میره رو مخ ادم

حالا برام دعا کتید که یک چاق نشم
دو از وسوسه های شیاطین دور بمونم

برگشتم میام گزارش کلر میدم

راستی زهرا تردمیل هم مبارک
بجای من هم برو روش

فعلا بای
با مداد کودکیم مى نویسم دوستت دارم چون کودکى هیچوقت دروغ نمى گوید !!!
سلام دوستان
بچهها من خودمو وزن نکردم
ولی از ظواهر امر پیداست که کمیدم
ولی حال اینکه هرروز بیام گزارش بدمو ندارم
حالا قصدم اینه که تردمیلو از حالت جالباسی درارم
و هرروز روزی 20مین برم روش
اونایی که وزنشون ثابت مونده رژیم 2 روزه پرونئیین بگیرن
شوک به بدن میده
و زودتر لاغر میشن
ازی جون تو میتونیییییییییییییییییییییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا چایت جالبه
بچهها در مورد چای تیما شنیدید
شاید منم گرفتم
چای سبز و زعفران و گل گاو زبانو و زیره و فک کنم دارچین
این جور چیزاست ترکیبش به نظر جالبه
برای لاغری موثره
شاید خریدم
خوب روزه اول
صبحانه 1 لیوان شیرو 1 دونه خرما
ناهار
گوشت یا مرغ یا ماهی ابپز یا بخار پز یا کبابی
بدون نمک و روغن
هرچقدر که سیرت کنه
شامم
تکرار وعده ظهر یا صبحانه
در کل روز کلا 3 تا خرما
شیرم حتما کم چرب یا بدون چربی باشه
اینو دو روز رعایت کنید
هیچی هم بغیر از اینا که گفتم نباید بخورید
مثلا سالاد واینا
بعد برید رو کالری شماری
خیلی خوبه
خیلی
من یه دمنوش دیگه واسه خودم خریدم + یه بسته آبنبات بدون قند ..( خوب وقتی میریم فروشگاه خوراکیهای خوشمزه که نمیتونم بخرم واسه خودم از این خوراکیای رژیمی می گیرم دلم نسوزه خخخخ )
آپلود عکس رایگان و دائمی
من چای دکتر سینا رو گرفتم قبل غذا باید بخوری . متابولیسم رو به شدتن بالا میبرد ضعف میکردی قشنگ بعدش 3 کیلو چاقتر شدم ول کردم

این هفته اصلا از خودم راضی نبودم تو شرایطی قرار میگرفتم که گرسنم بود غذا نبود مجبور بودم هله و هوله بخورم .

اصلا هم ورزش نتونستم بکنم .

من در برابر رژیم خیلی کم اراده ام
زهرا جان خیلی به خودت فشار نیار عزیزم وقتی بدنت میطلبه خوب بخور و وقتی احساس سیری میکنی اصلن نخور!
آدم که شروع کنه به هله هوله خوردن دیگه نمیشه جلوشو گرفت
تجربه شخصی من اینه که هله هوله چاق میکنه!
زهرا جان خیلی به خودت فشار نیار عزیزم وقتی بدنت میطلبه خوب بخور و وقتی احساس سیری میکنی اصلن نخور!
آدم که شروع کنه به هله هوله خوردن دیگه نمیشه جلوشو گرفت
تجربه شخصی من اینه که هله هوله چاق میکنه!

دقیقا همینه که ملی میگه به نظر منم. آدم وقتی سیره نباید بخوره. و تا مرز خیلی سیر شدن هم نباید بخوره

بهترین رژیم هم پیامبر دین اسلام داده. که تا وقتی گرسنه نشدی نخور. قبل از سیر شدن هم دست از غذا خوردن بکش

بهترین رژیم هم پیامبر دین اسلام داده. که تا وقتی گرسنه نشدی نخور. قبل از سیر شدن هم دست از غذا خوردن بکش

من که با دیدن بعضی غذاها مثه لازانیا عنان از کف میدم.البته امثال لازانیا هم زیادن خخخخخخخخخخخ
2810