2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کالری شماری نمی کنم.

ولی اگه زیاد بخورم احساس گناه می کنم....

نقطه ضعفم هم احساس گرسنگیه. اگه با غذا سالاد بخورم خیلی خوبه و زیاد گرسنه ام نمیشه... ولی اگه یه کیک یا بستنی و اینها بخورم. هم کالری زیاد خوردم هم سیر نمشم و باز میخورم....
سعیـــــــــده
مردم از خنده

من از شما چه پنهون فارغ التحصیل نشدم که، دانشجوی انصرافیم فعلا.
راستش من رسیدم به 59. بعد یه کم شل کردم، یهو دیدم 62 شدم. بعد باز سفت گرفتم فعلا 62 موندم.

منم هیچی دیگه همون رژیمی که قبلا گذاشتم رو میگرفتم. هنوزم رعایت میکنم، صبحها البته تا قبل از مریضیم دو لیوان آبلیمو ( یک قاشق آبلیمو در یک لیوان آب ) میخوردم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
دوستان یه سوال

چرا من هیچی کم نمی کنم بگو یه گرم؟؟؟؟ من واقعا همه وعده هامو نصف کردم مثلا دیروز ناهار 5-7 قاشق پلو قورمه سبزی خوردم شام هم چندتیکه جوجه کباب با نان بینش هم دیروز عصر یه کاسه اش رشته که نذری رسید

ورزش هم کم و بیش می کنم

الان دوهفته است گشنه از پای غذا بلند میشم و تا گشنه نباشم هم نمی خروم سالاد هم مرتب می خورم با سرکه بالزامیک ولی چرا؟؟؟؟؟؟؟
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
سلاممممممممم

بچه ها چقدر کم میاین اینجاااا من انگیزه میخواممممم .

من 1کیلو و نیم کم کرده بودم 2 روز خونه مامانم بودم خیلی سعی کردم رعایت کنم ولی نشدددد

الان 1 کیلو کم کردم .تازه اون 1 کیلو هم فکر کنم برای کانادائی 1 روزه بود خخخخخخخخ.

بچهه هایی که از ورزش چیزی میدونین ؟ میگن لاغر نمیکنه فقط رژیم لاغر میکنه ؟ لطفا هر کی هر چی میدونه بگه .

تردمیلمون هنوز خونه نیومده .
هه هه خیلی باحال بود من الان فارغ التحصیل از رشته رژیم کانادائیم!
اووهههههوم! این سرفه ی اول سخترانی بود

به نام خدا هستم.. خواستم بگم من در تعطیلات کمی فست فود خوردم در حد یک کیلو چاق شدم ولی اصلن مهم نیست چون زهرا گفته من هلو هستم حالا هلوی انجیری مثلن باشم! خیلی فرقی نمیکنه تازه بعضن دیده شده خوشمزه ترن!!

ولی بچه ها خیلی خوبه همه دوباره فعال شدین یه چیزی بگم؟؟ همه تابستونو راحت ول گشتین الان که فصل سرماس میخواین لاغر کنین؟؟ با لباس زمستونی خیلی کار سخت تریه! نه که همه بدن پوشیده س چیزی که بخواد اذیت کنه خیلی وجود نداره!
من جسته گریخته خوندمتون
سمانه رفتی دکتر؟؟

بچه ها اصلن عجله نکنین یهو که نمیشه یه روزه دو روزه جواب بده! من با اون رژیم کانادائی کل هفته اول نیم کیلو کم کرده بودم ولی نا امید نشدم!
لاغری خیلی خوبه اینم تشویق بود که ادامه بدین!
مرضیه تو که خوبی!
2810