2777
2789
والله من آدم شکمویی هستم تونستم بگیرم دیگه شما از من شکمو تر نیستین خیالتون راحت باشه ... روز اول معده چنان جمع می شه که اشتها نداری دیگه هیچی بخوردی ... چون 10 روزه هم هست امیدواری که زود تموم می شه ... تازه من واسه هایا و شوهرم هم غذا درست می کردم ولی خودم نمی خوردم

کربوهیدرات برای بدن لازمه و نباید حذف بشه . ولی چون فقط 10 روزه ایراد نداره.

می تونین انواع و اقسام سوپ درست کنین و هرچی هم بخورین ایراد نداره ... من سوپ عدس و کشک و بادمجون و سوپ مرغ و... کوکوی خالی ... خلاصه هرچی که بشه بدون کربوهیدرات درست کرد می خوردم
راستش صفر صفرم نشده بود ... بعضی وقتا یه نصفه بستنی یا یه خورده خیلی کم نون یا برنج می خوردم (بعضی وقتا!!!!!) در عرض 10 روز از 68 اومدم 65 ... بعد از 10 روز بازم خیلی خیلی کم نون و برنج می خورم الان 64 هستم ... رسیده بودم 63.5 ولی شوهرم یه بسته چیپس خریده بود ... وسوسه شدم (وایییییییی!) یه بار عیب نداره مادر :)
http://www.womenshealthmag.com/
منم قبلا یه بار رژیم اتکینز یا همون 14 روزه معروف رو گرفتم که رژیم کم کربروهیدرات هست و نتیجه اش هم خوب بود ولی الان دیگه نمی تونم یعنی 14 خیلی سختمه اصلا به هیچ نوع کربوهیدرات و شیرینی لب نزنم

قبلنا طاقتم بیشتر بود

ولی الان میخوام یه رژیمی که همه چیز داشته باشه ولی کم، رو امتحان کنم

به استحضار میرسونم:

حوری............. 168 ........... 70 ................ 60

کارم خیلی سخته 10 کیلوووووووووووووووووو

البته من با رژیم اتکینز 8 کیلو کم کرده بودم پس می تونمممممممممممم

+++++++++++++++++++++++++++++++++++ اینم انرژی مثبت برای خودم و شما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون لیلی جون از توضیحاتت.
حوری کار من که سخت تره، از 69 میخوام بشم 57.
12 کیلو باید کم کنم ولی من قبلا 10 کیلو کم کردم. رژیمم هم عالی بود ولی من برام مهمه رژیم حتما برای شیردهی باشه. من خیلی دنبال رژیم سرعتی نیستم، چون به نظرم به سرعت وزن کم کردن زیادم خوب نیست. میخوام آهسته و پیوسته برم. اگه بتونم اصلا شروع کنم

یهو دیدی باز همون رژیم رو گرفتم. رژیم 15 روزه کانادایی رو هم دارم.
نمیدونم کدومو بگیرم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
2805
سلام به همگیییییی.
وایییییییییی کلی انگیزه گرفتم...
منم این چند روز رو کم غذا خوردم ...نون به اندازه کف دست و 6 قاشق برنج .سخته ولی قابل تحمله .رژیم لیلی جون خیلی خوبه اگر بتونم ..البته الان که دارم میام تهران و میدونم نمیشه ..چون مهمانی و گردش و ... اجازه نمیده .ولی کنترل میکنم خوردنمو . برگشتم حتما میرم تو کارش..مرسی لیلی جون ..
راستی من رژیم دکتر کرمانی معروف رو گرفتم ..با حساب کتابی که واسم کرده باید در 4 ماه 15 کیلو کم کنم ..و برسم به 55!!!!البته این وزن ایده آله تناسب اندامه ..هم نون داره هم برنج هم حتی پیتزا!!! همه غذا ها هست اما خب در مقدار کم .. حالا ایشالله از تهران برگشتم رژیم 10روزه رو میگیرم بعد رژیم دکتر کرمانی ...مرسیییییییییی از انگیزتوننننننن .
سلام سلام مامانای خوش تیپ
زهرا جون خیلی کار خوبی کردی منم هستم .
تو که ماشاالله انقدر زبرو زرنگی که میدونم زودی جواب میگیری. همیشه چهره پر از انرژیت با شازده رایان به بغل جلوی چشممه.
من خودم کمر درد دارم و نه میتونم ورزش کنم و نه گل پسری رو زیاد بغل کنم ولی بازم پیاده روی رو هستم الانم که هوا داره رو به خنکی میره اگر خدا خواهد برای پیاده روی خووووبه.

من از 6 ماهگی ِبهداد رفتم دکتر تغذیه و رژیمم هم خوب بود . هفته ای 4 روز برنج داشتم (7 تا قاشق)البته یا ناهار یا شام . نون هم 2 کفه دست صبحانه. 2 کف دست هم شام. روغن کم. شیرینی نداشت. خرما بود روزی 3 تا. شیر 3تا لیوان.
از 78 کیلو به 64 رسیدم در عرض 6 ماه. البته طبق رژیم باید ماهی 3 کیلو(جمعا 18کیلو) کم میکردم که بشم 60کیلو ولی من 14 کم کردم و از اون موقع 64 موندم یه وقتها 1 کیلو اضافه شدم یه موقع هم کم ولی دیگه دکتر نرفتم چون باشگاه میرفتم خیلی خوب وزنم پایین میومد ولی از وقتی به خاطر درد کمر ام آر آی دادم و دیسک ِ کمرم متورم بود دیگه انگیزه امو از دست دادم گریهههههههه. و الان دلم میخواد به وزن قبل از بارداریم 58 کیلو برسم.

ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی خوشحااااااااااااالم که اگه خدا بخواد دوباره انگیزه بگیرم.
سلام سلام مامانای خوش تیپ
زهرا جون خیلی کار خوبی کردی منم هستم .
تو که ماشاالله انقدر زبرو زرنگی که میدونم زودی جواب میگیری. همیشه چهره پر از انرژیت با شازده رایان به بغل جلوی چشممه.
من خودم کمر درد دارم و نه میتونم ورزش کنم و نه گل پسری رو زیاد بغل کنم ولی بازم پیاده روی رو هستم الانم که هوا داره رو به خنکی میره اگر خدا خواهد برای پیاده روی خووووبه.

من از 6 ماهگی ِبهداد رفتم دکتر تغذیه و رژیمم هم خوب بود . هفته ای 4 روز برنج داشتم (7 تا قاشق)البته یا ناهار یا شام . نون هم 2 کفه دست صبحانه. 2 کف دست هم شام. روغن کم. شیرینی نداشت. خرما بود روزی 3 تا. شیر 3تا لیوان.
از 78 کیلو به 64 رسیدم در عرض 6 ماه. البته طبق رژیم باید ماهی 3 کیلو(جمعا 18کیلو) کم میکردم که بشم 60کیلو ولی من 14 کم کردم و از اون موقع 64 موندم یه وقتها 1 کیلو اضافه شدم یه موقع هم کم ولی دیگه دکتر نرفتم چون باشگاه میرفتم خیلی خوب وزنم پایین میومد ولی از وقتی به خاطر درد کمر ام آر آی دادم و دیسک ِ کمرم متورم بود دیگه انگیزه امو از دست دادم گریهههههههه. و الان دلم میخواد به وزن قبل از بارداریم 58 کیلو برسم.

ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی خوشحااااااااااااالم که اگه خدا بخواد دوباره انگیزه بگیرم.
سلام منم هستم.....

راستش یه مدتی بود که به فکر رژیم افتادم و پایه میخواستم که مثل همیشه شماها هستین .

من قدم 1.68 و وزنم 70 کیلو یعنی فاجعه و هدفم واسه 60 کیلو تا 5 ماه دیکست . یعنی هر ماهی 2 کیلو . خیلی تنبلیه؟؟؟

راستش کم کاریه تیرویید هم دارم و وزن کم کردنم خیلی کنده.ولی سعیم رو میکنم.

تو خیلی از کتاب های رژیم خوندم که رژیم سالم باید وزن شما رو ماهی 3 تا 4 کیلو کم کنه در غیر این صورت بازگشتش حتمیه.

نظرتون چیه؟؟؟ میترسم رزیم 10 روزه رو بگیرم!!
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
سلام
منم هستم
متاسفانه این چند وقت انقدر رفتم مسافرت که کلی چاق شدم
هر زحمت کشیده بودم به باد رفت گریههههههه

من از دیروز دارم 45 دقیقه تردمیل میزنم و رژیم پروتیین گرفتم
به نظرتون خوبه ؟؟/
به به دوستای اسفندی خودم
ممنون پانی جون نظر لطفته

منم تا جائیکه میدونم رژیم کالری خوبه چن برگشت نداره البته گفتم وقتی خسته شدین یا به وزن مورد نظر رسیدین باید یه مدت رژیم ثابت داشته باشین

خوشحالم که تعدادمون زیاد شده من یه لیست درست میکنم که به امید خدا شروع کنیم

راستی من از شنبه کم خوری رو کالری شماری رو حساب کردم و روزی فعلا نیم ساعت هم پیاده روی دارم

امروز رفتم رو ترازو 69.400 شدم هورااااااااااااا

نام........................قد......... وزن فعلی.....................وزن هدف

1-مهرشین.................166...........69..........................57
2-زهرا......................160............70.........................64
3-سارا .....................158...........69 .........................55الی60
4-شبنم................... 167 ......... 60 ......................... 56
5-حوری................... 168 ........... 70 ........................ 60
6-لیلی
7-سعیده
8-پانی 0...................................64
9-مامان رومینا .............168...........70 ........................60
10-نازیلا
نام........................قد......... وزن فعلی.....................وزن هدف

1-مهرشین.................166...........69..........................57
2-زهرا......................160............70.........................64
3-سارا .....................158...........69 .........................55الی60
4-شبنم................... 167 ......... 60 ......................... 56
5-حوری................... 168 ........... 70 ........................ 60
6-لیلی
7-سعیده
8-پانی 0...................160................64 .....................58
9-مامان رومینا .............168...........70 ........................60
10-نازیلا
زهرا جون میشه به من توضیح بدی چه جوری کالری غذاهات رو می شماری؟
آخه به نظرم خیلی کار سختیه
اول می خوری بعد حساب می کنی چقدر خوردی یا قبل از خوردن حساب می کنی چقدر باید بخوری؟
بعدش اینکه چه جوری کالری مورد نیاز رو بین صبحانه نهار شام تقسیم می کنی؟
2810