2777
2789
زهرا تو که تجربه داری و قبلا کالری حساب میکردی میدونی مثلا هر قاشق لوبیا پلو، یا ماکارونی یا هر پلوی دیگه چقدر کالری داره؟ من یادمه یه جا خوندم اینا رو.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااام ... تپلی ها :))) ... من رژیم ده روزه دکتر اوز برای آب کردن کلی چربیای بدن رو نصفه نیمه گرفتم یه هفته ای 3 کیلو کم کردم ... اگه می خواین بهتون بگم ! دارم راهم رو ادامه می دم ... 167 قدم و وزن 63.5 ... تا 60 رسیدن یک یا حسین دیگر :)
http://www.womenshealthmag.com/
زهرا پیاده روی تند یا معمولی؟
میخوام ببینم پیاده روی معمولی هم حسابه؟ مثلا امروز آرادو بردم پارک یه ساعت و نیم بیرون بودیم. ولی خوب تند که راه نمیرفتم با کالسکه.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
عزیزم این رژیم نگفته که مال شیردهی هست یا نه ... ولی نباید بیش از 10 روز ادامه بدی چون هیچ هیدروکربنی نباید بخوری .. من که شیر هم می دادم و مشکلی نبود چون هایا همه چی می خوره و شیر غذای اصلیش نیست و چون این رژیم فقط 10 روز طول می کشه زیاد مهم نیست.

4 قانون داره :‌1- توی یک پارچ آب یه قاچ گریپ فروت ،‌یه قاچ خیار ،‌نعنا و نارنگی بندازید و از این آب سه فنجان قبل از هر غذا بخورین .... البته هر چقدر می خواین در طول روز می شه خورد ولی حتما 3 فنجان قبل از غذا (خوب من اینو انجام ندادم چون الان که تابستونه اینا پیدا نمی شه و راستش زیاد یادم هم نبود!) اما این مواد چربی سوز هستن
2- همه نوع هیدرو کربن شامل برنج ،‌نون، سیب زمینی ،‌ماکارونی و ... ممنوع است . مثلا اگه غذای تونی دارین به جای نون از برگ کاهو یا کلم استفاده کنین. یا کدو رو دراز دراز رنده کنین و به جای ماکارونی بخورین.
3- پودر فلفل قرمز + پودر خردل + زردچوبه ادویه های چربی سوز هستن که می تونین به غذا بزنین
4- به جای هله هوله های بین غذا یه گل کلم رو خورد کنین و روغن زیتون و تخم کتان روش بریزین و بذارین توی فر یه چند دقیقه و اینو بخورین چون گل کلم هم چربی سوز هست.
کلا سعی کنین که هر کاری که می کنین با ورجه وورجه همراه باشه و فعالیتتون رو با رقص و بپر بپر الکی زیاد کنین.

اگه بتونین 10 روز تحمل کنین و این رژیم رو بگیرین نتیجه اش رو کامل می بینین ... تازه من نصفه نیمه انجام دادم. بعضی وقتا هایا رو بیرون می بردم و یه نیمساعتی توی بغل می گشتیم و یه نیم ساعتی هم با هم راه می رفتیم .دکتر اوز هم یه دکتر معروفه که اگه دیده باشین یه شوی معروف داره که من از توی اون دیدم ... بنابراین چیز الکی نیست.
http://www.womenshealthmag.com/
پیاده روی که از آروم شروع بشه و بعدتند باشه نتیجه بهتری داره

برای پیاده روی بهتره نیم ساعت قبلش غذایی که کربوهیدرات داشته باشه نخورده باشین یعنی 1 ساعت بعد از غذا بهتره

بعدش 20 مین اول فقط کربوهیدرات میسوزه و بعد از اون تازه چربی ها میسوزه که همون موقع است که به هن و هون میوفتیمم هههههههههه

وی همون هم خیلی خوبه شیرین چون هر تحرکی خوبه هی ورجه ورجه خوبه

وااااااااااای لیلی خلی سخته کههههههههههه
من امروز نصف یه بستنی خوردم عذاب وجدان دام چون کالری بستنی به این راحتی نمیسوزه

شبنم جون خوبی ؟ خوش اومدی
از طرفی 10 روزه چربیها اب بشه که خیلی خوبه من عجول

عوارض نداشته باشه

نظر شماها چیه بچه ها ؟

لیلی حتما باید 10 روز این کار ها رو بکنیم

تو چند روزه گرفتی 3 کیلو کم کردی ؟

دلم ماکارانی خواست

یه چیز صورتمون یه دفعه آب نشه زشت بشیم
با کودکانمان همراه شویم در خداحافظی با تابستانی دیگر و سلام به پاییز رنگارنگ
باشگاه کودک تماشا برگزار می کند

جشن بوی ماه مهر

نمایش موزیکال
اسنک و
جایزه

دوشنبه بیست مهر ماه
5-7 عصر
22374857
با کودکانمان همراه شویم در خداحافظی با تابستانی دیگر و سلام به پاییز رنگارنگ
باشگاه کودک تماشا برگزار می کند

جشن بوی ماه مهر

نمایش موزیکال
اسنک و
جایزه

دوشنبه بیست مهر ماه
5-7 عصر
22374857
من فک نمیکنم با ده روز کربوهیدرات نخوردن یا به عقیده من کم خوردن بلایی سر سلامتی بیاد. این به قول شما یه شوکه به سیستم گوارش که یهو تغییر کنه مواد غذاییش.
میگم ماکارونی و برنج درحد کته بدون نمک و روغن شاید بشه خورد! آخه اینطوری ادم با چی سیر شه؟ تازه اون میوه ها هم به قو ل لیلی نداریم.
2810