2777
2789
راستی یه مدت من خیلی تپل شده بودم نزدیک 80 حدود 7 سال پیش ... رفتم کارشناس تغذیه و یه چیزایی گفت که اینجا می گم شاید کمک کنه ... خوب من با اون رژیم رسیدم به 68 در عرض 3 ماه ... با رژیم خوب و معمولی میشه هفته ای نیم کیلو کم کرد ... البته اگه ورزش کنی و از حد رژیم هم کمتر بخوری خوب بیشتر کم می کنی ... فکر نکنم مشکلی باشه ... این رژیما بدون برگشته .... رژیم 10 روزه هم برگشت نداره ... به شرطی که رویه زندگی تغییر کرده باشه ... خوب اگه زیاد بخوری و حرکت نداشته باشی حتما دوباره وزن اضافه می کنی دیگه !

1- هر لقمه غذا رو از حدود 30 بار جویدن شروع کنین و به 60 برسونین :(
2- صبحونه زیاد مهم نیست که چقدر بخورین (البته واسه من مهمه :))
3- ناهار 8 قاشق برنج یا یه کف دست نون ... دیگه بقیه مهم نیست .... حدود ساعت 10 یا 11 یه دونه میوه بزرگ یا چندتا کوچیک
4- بعد از ظهر یه دونه کیک یزدی ( من نمی خوردم )
5- شام نصف ناهار باید بخورین ... بعدش هم سعی کنین که قبل از غذا چند لیوان آب بخورین
سعی کنین که روزی نیم ساعت فعالیت داشته باشین. از حبوبات و لبنیات و همه انواع غذاها استفاده کنین. با غذا حتما سبزی و سالاد بخورین.
رمز موفقیت در اینه که صبح زود از خواب پاشین و صبحونه بخورین ... بعد سر موقع ناهار و شام و شب زود بخوابین که بتونین صبح پاشین. تند تند غذا نخورین (مثل من!!)
خلاصه رژیم گرفتن در تغییر شیوه زندگی هم هست.
http://www.womenshealthmag.com/
اینطور که من دیدم تقریبا هممون چاقیم!!!! غیر از شبنم جون که میخواد خوش تیپ تر شه ما باید رژیم رو جدی بگیریم تا یه فکری به حال هیکلامون کرده باشیم!!

من فکر میکنم با رژیم 1500 کالری شروع کنم خوبه نظر شما چیه؟؟؟
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممم.
همگی دوستای جدید خوش اومدین. امیدوارم همه در کنار هم باربی بشیم

خوب حالا من یه گزارشی بدم و یه سری توضیحات در مورد رژیمم.
اولا که من از دیروز رسماً رژیم رو شروع کردم. صبح پیاده روی کردم و ظهرم 15 دقیقه معادل 5 کیلومتر دوچرخه زدم. که 117 کالری سوزوندم
رژیم من که قبلا هم گرفته بودم و باهاش تو حدود 5 ماه 10 کیلو وزن کم کردم فکررر میکنم همون رژیم دکتر کرمانیه. لیلی جون رژیم دکتر کرمانی همونه که ناشتا باید دو لیوان آب+ آبلیمو بخوری. قبل از هر وعده غذا دو لیوان آب، برای هر روز هفته هم برنامه غذایی داره؟
اگه کسی میخواد بگه این رژیمو براش بنویسم. به نظر من اصلا سخت نیست، من که همش احساس پر بودن و سیری دارم. یعنی موقع ناهار اصلا دیگه اشتهای سابقو ندارم از بس که آب میخورم.
بدیشم اینه که باید دم و دقه بری دستشویی
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
یه سوالم دارم.
من سه سال پیش که این رژیمو گرفتم دچار ریزش مو شدم. مشکلم فقط همین بود. باید مکملی چیزی مصرف کنیم؟
من آهن میخورم ولی به نظرتون نیازه که مولتی ویتامین یا چیز دیگه ای بخوریم؟ شما میخورین؟
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
به نظر من یکی از مسائلی که توی کاهش اشتها خیلی موثره خوردن دو لیوان آب قبل از هر وعده ی غذاست. به زورم که شده بخورین بعدش دیگه اونقدر احساس گرسنگی ندارین.

نکاتی که لیلی جون گفتن خیلیییییی موثر و مفیدن. چند تا هم من بگم:
تا نیم ساعت بعد از غذا خوابیدن و نشستن ممنوعه. یه جوری خودتون رو سرپا نگه دارین و یه کاری بکنید.
بعد از هر وعده غذا مسواک بزنید.
وعده هاتون رو در پیش دستی و با چنگال بخورید.
دو هفته یه بار خودتون رو وزن کنید ( من خیلی رعایت میکنم، هر 1 ساعت میرم رو وزنه )
یه تغییری هم تو جدول دادم به نظرم بهتره. وزن شروع رژیم رو جدا بنویسیم که ثابت باشه همیشه. وزن فعلی رو هم مثلا هر هفته تغییرش بدیم و آپدیتش کنیم. تغییرات وزن اینجوری بیشتر مشخصه. فعلا وزن شروع و وزن فعلی یکیه. هر کی تغییر کرد درستش کنه خودش.

نام.................................قد.......وزن شروع رژیم...... وزن فعلی..........وزن هدف

1-مهرشین.................166...........69.................69................57
2-زهرا......................160...........70.................70................64
3-سارا .....................158...........69 ................69................55 الی 60
4-شبنم....................167...........60 ................60................56
5-حوری....................168 ...........70 ................70...............60
6-لیلی
7-سعیده
8-پانی......................160...........64 ................64................58
9-مامان رومینا .............168...........70 ................70................60
10-نازیلا
زهرا جون خیلی خوبه اگر رژیم دکتر کرمانی رو بزاری واسمون چون خیلی تعریفش رو شنیدم.

فقط یه سوال اینکه چند کالریه؟؟

به نظرم بهترین مکمل ها انواع مغز ها باشه به مقدار کم مثلا بادام که واسه پوست و مو عالیه و سرشار از کلسیم و منیزیم که بی اعصابیه رپزیم رو هم کم میکنه یا مویز و توت خشک واسه آهن و برگه زردآلو هم همین طور .

البته شنیدم که میشه روزی یه دونه مولتی دیلی خورد ولی طبیعی باشه بهتر نیست؟؟؟؟

من که هفته ای 2 تا ففول رو عادی بدون رپزیم هم میخورم.

خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
به به خوشحالم همگی میخوایم رژیم بگیریم

خوب اینو بگم که این رژیمی که منم گفتم تقریبا شبیه دکتر کرمانیهه اسمش رژیم سلامتیه

یه دوستی داشتم تو امریکا که اینجا پارسال تاپیک زده بود 100 یا 150 کیلو بود با این رژیم خودشو رسوند به 55

اول اینکه شیرین جون بعد از مدتی رژیم ریزش مو مثه اینکه شروع میشه که نباید بزاریم یکی اینکه این مملکت خراب شده ما این چیزها رو نداره که دوستم میگفت یه آزمایشی بگیرین ببین ویتامینهای بدنتون در چه حدی هست هر کدوم که کمه رو باید تو مواد غذاییتون بزارین و هر کدوم که خوبه که خوبه دیگه

از اونجا که اینجا از این قرتی بازیها نداریم یه روز در میون مولتی ویتامین خوبه یا حتی هفته ای یه بار من خورم هفتهای یه بار میخورم چون اشتهام رو هم زیاد میکنه . من چون نمیتونم شیر بخورم هر روز قرص کلسیم میخورم

توی رژیمی که من میگم اول اینکه حتما باید ناشتا یا حداقال نیم ساعت قبل از صبحانه 1 ق چ عسل و نوک قاشق دارچین رو با 1 لیوان آب ولرم بخورین حالا دلایلش

اول اینکه عسل و دارچین خواصی دارن بی نظیر و عالی بعدا مقالش رو میزارم

دوم اینکه روده ها رو تحریک میکنه که دفع راحت باشه به خاطر رژیم ممکنه یبوست هم بگیریم

سوم اینکه متابولیسم بدن رو بالا میبره و سوخت و ساز زیاد میشه تو بدن

چهارم اینکه تو کل روز کمی جلوی اشتهاتون رو نگه میداره

پنجم 20 تا کالری داره که بسیار هم مفیده برای سلامتی پوست و مو

بعدش میتونین صبحانه بخورین که سعی کنین معمولا سر ساعت خاصی حتما وعده های غذایی رو بخورین حتما هم 5 6 وعده مواد غذایی بخورین که به هیچ وجه گرسنه نباشین چون به محض اینکه شما گرسنه باشین بدن احساس میکنه قحطی شده و تمام مواد غذایی رو که میخورین جذب میکنه

همیشه میگن صبحانه رو خوب و کامل بخورین . برای ناهار و شام هم که شیرین خیلی خوب گفت نیم ساعت قبل از غذا 1 لیوان آب بخورین

اهان واسه ریزش مو توی این رژیم باید روزی 5 تا دونه بادوم بخورین که سرشار از کلسیم و ویتامینه

سیب هم 1 دونه میگفت حتما بخورین در روز چون یه مثل اینگلیسی هست که میگه اگه یه دونه سیب هر روز بخوری هیچ وقت مریض نمیشی

بعد اینکه میگفت وقتی میخواین چیزی بخورین برین ببینین ارزش غذاییش چقدر اگه کم کم شروع کنین همیشه خوب غذا میخورین روزی 2 3 تا هم یاد بگیرین توی ماه کلی چیز یاد گرفتین

مثلا 1 لیوان ماست کم چرب 100 تا کالری داره 10 تا دونهه پفک هم 100 تا کدوم ارزش غذایی بهتری داره ؟؟؟

مسلما اول پفک بعدش ماست

توی رژیمی که من میگم باید وزنتون رو ضربدر 20 بکنین میشه کالری مورد نیازتون در روز

مثلا من الان 70 کیلو هستم

70 * 20 = 1400 کالری + 200 یا 300 ( برای شیر دادن که با دو لیوان شیر روز 200 کالری میشه ) من 1600 کالری میخورم

بهتره که دقیقا همین اندازه بخورین که بعدا که رژیمتون کمتر میشه اذیت نشین

من الان گاهی کمتر از این مقدار میخورم متاسفانه که باید درستش کنم

حتما هم هفته ای یه بار خودتون رو وزن کنین

دیگه چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آهان سعی کنین الویه نخورین الویه مرگ رژیمه و در عوض عدسی بسایر توصیه میشه
یه سایتی گذاشتم صفحه دوم فکر میتونین کالریش رو حساب کنین البته بیشتر سبزیجات آزاد هستن یعنی هر چی دوست دارین بخورین مثه خیار مثه کاهو و کدو .........

هر چی هم نمیدونستین بگین من براتون بگم

مثلا من کالری امروز رو میگم

ناشتا = 20

ص = یه قوطی کبریت پنیر 30 + یه گوجه 20 +یه حبه قند و چای 10 + 2 کف دست نون تافتون 80 = 140 تا که خیلی کمه بهتره 300 400 تا ماله صبحانه باشه که من بیشتر از این عادت ندارم

میان وعده هندوانه = 50

ناهار = 7 ق برنج = 280 یعنی هر 1 ق پلو 40 تا کالری و پلوهای مخلوط مثه عدس پلو و .... 70 کالری

280 + یه رون مرغ متوسط 200 تا با آب خورشت 100 تا میگیرم میشه 580

میان وعده یعنی الان یه پیش دستی سبزیجات کاهو و کرفس و خیار و گوجه و کدو اه اه به جای چای و کیک
بچه ها بیاین اینجا چیزهایی که مجاز نیستیم بخوریم که بگیم و بعد همدیگرو دعوا و تشویق کنیم

مثلا من هم دیشب برنج ومرغ خوردم هم امروز ناهار احتمالا شام هم پلویی خونه مامانم هستم خوب نیست دیگه تازه حتما بستنی سنتی خوشمزه هم هست
زهرا دستت درد نکنه از مطالب مفیدت.
من امروز 20 دقیقه دوچرخه زدم هورااااا. 170 کالری سوزوندم. 7 کیلومترم مثلا رفتم. کلی ورزشکاار شدم برا خودم.
امروز ناهار من دو تا تخم مرغ پخته به همراه سالاد فراوون بود.
داره کم کم از سالاد حالم به هم میخوره.
شبم یا یه لیوان لوبیا باید بخورم یا یه لیوان سوپ. احتمالا سوپ چون لوبیا درست نکردم.

دیروزم 8 قاشق زرشک پلو + یک تیکه متوسط مرغ خوردم ولی خیلی سیر بودم. امروز نه زیاد. الان گشنمه.
صبحانه امروزم یه قوطی کبریت پنیر + یه قاشق عسل + یه کف دست نون بود که من قاچاقی یه کف دست دیگه هم خوردم البته یه لیوان چایی هم بود.
2810