2777
2789
عنوان

دندون پزشکم ی حرفی زد خیلی ناراحت شدم و خجالتم کشیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یخ جوری سرت منت گذاشته که انگار خدا تومن از هر مریض نمی کنه

بخدا😮‍💨من خودم کلی میرفتم پیشش شوهرمم چندبار فرستادم، دوستام خانوادم 

خودمو شوهرم طی این سالها شاید فقط صدمیلیون هزینه دندونامون کردیم پیش این اقا 

همین امسال چارتا دندون دوتا ترمیمی ی روکش ی عصب کشی، ۳۵ میلیون بهش هزینه پرداخت کردم 

من جنس دندون خودمو میشناسم شاید صدبار دیگم ممکن بود برم پیشش و برای اون بیمار خوبی بودم پول داشتم براش ولی اون منو از دست داد...

بخدا😮‍💨من خودم کلی میرفتم پیشش شوهرمم چندبار فرستادم، دوستام خانوادم خودمو شوهرم طی این سالها شاید ...

من یه مشکل هورمونی دارم که باعث میشه بزاقم خیلی کم باشه و خصوصا موقع خواب. کمبود بزاق ریسک پوسیدگی دندون رو زیاد میکنه با اینکه همیشه مسواک میزنم و نخ میکشم. دندون پزشکی که میرم پیشش تا حالا چند بار بهم گفته چرا مسواک نمیزنی😐 انگار که من یه بچه ۵ سالم و نمی فهمم اگه مسواک نزنم دندونامو کرم میخوره

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
من یه مشکل هورمونی دارم که باعث میشه بزاقم خیلی کم باشه و خصوصا موقع خواب. کمبود بزاق ریسک پوسیدگی د ...

وا😐😐😐بگو ن من بچم ن دیگه دوره اینه ک ادم ب سلامت خودش اهمیت نده قرن بوق نیس ک 

شما سعی کن زیاد در طول روز آب و مایعات بخوری ک جبران بشه 

درمانی ندارع؟

توی هیچ جای دنیا دنتیستا (dentist) ،   نه پزشکن نه دکتر.

تقصیر ماهاست اینارو بالا بردیم که اینطوری برخورد میکنن!!!

کار خیلی از تجربیا از اینا خیلی بهتره چون شغلش بیشتر مهارته نه علم.

کاش شمام یه جواب درخور بهش میدادی...

توی هیچ جای دنیا دنتیستا (dentist) ، نه پزشکن نه دکتر.تقصیر ماهاست اینارو بالا بردیم که اینطوری بر ...

درست میگید 

این هفته میرم برای تسویه حسابم ی مقدار مانده حساب دارم، تصمیم دارم بهشون بگم لطفا یکی از همکاراتونو معرفی کنین برای ادامه درمان پیش ایشون برم