2777
2789
عنوان

دندون پزشکم ی حرفی زد خیلی ناراحت شدم و خجالتم کشیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم عزیزم منم جایی که میرفتم جوان بود همینا غرور کاذب دارن راستی چرا کم پیدایی دیگه تلگرام نیستی

وای نشناختمت دختر🥺تاپیک قبلیمو بخون چند وقته درگیر این موضواعتم خیلی حالم بده بعد میام حرف بزنیم حتما

چیزی که زیاده دندون‌پزشک

برو پیش یکی ک‌ارزش داشته باشه جسمت رو بسپاری بهش

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
میشه به منم معرفی کنید

بله عزیزم 

تو گوگل سرچ بزنید 

فیروزه عفافی  

32ساله تجربه دارن 

من خودم و خانواده م و کل طایفه مون 20ساله بیمار ایشونیم 

کارش حرف نداره 

اگه شمارشو پیدا نکردین لایکم کنید براتو ش. مطب شونو بذارم

شنبه تا سه شنبه می شینن 

دخترشم همون اتاق بغلیش دندونپزشک اطفاله 

نه اومدم بیرون 🤕

نرو پیشش به اشناهاتونم بگید نرن متاسفانه بعضیا ظرفیت تمجید و تشکرو ندارن با خیاط و و کسی که کیک خونگی درست می‌کرده برخورد این مدلی داشتم مغرور شدن از بس تعریف و تشکر کردم کلاس میذاشتن برام دیگه بهشون سفارش ندادم و آنفالوشون کردم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
وای نشناختمت دختر🥺تاپیک قبلیمو بخون چند وقته درگیر این موضواعتم خیلی حالم بده بعد میام حرف بزنیم حت ...

زهرا جان من کاربر بهار هستم تو تلگرام شماره های همو گرفتیم و حرف زدیم گفتم همسر منم کورد هست رفتم مسافرت سرعین برات عکس فرستادم دیدم چند وقتی پیام نمی‌دی گفتم شاید دوست نداری نمیدونستم مشکلات داری شرمنده چکار کردی با شوهرت بلاخره