2777
2789
عنوان

دندون پزشکم ی حرفی زد خیلی ناراحت شدم و خجالتم کشیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناختمت عزیزم بعدن تلگرام حرف بزنیم عشقم؟

عزیزم خیلی ناراحتم برات اصلا ساده نگذر ازش حتی اگه آشتی هم کردی بذار به غلط کردن و گریه بیفته راحت نبخشش تهدیدش کن که شکایت میکنید ازش دست روت بلند کرده گستاخ تر میشه حالا غصه نخور برا همه ممکنه پیش بیاد از این دعواها تو که می‌دونستی از این موضوع پولش اصلا دهن به دهن نمی‌کردی باهاش

عزیزم خیلی ناراحتم برات اصلا ساده نگذر ازش حتی اگه آشتی هم کردی بذار به غلط کردن و گریه بیفته راحت ن ...

اصلا نذاشت من حرف بزنم تاوارد خونه شد حمله کرد بهم هی هولم داد دنبال ی جرقه بود ک دست بلند کنه تا هولش دادم وحشی شد 

بخدا هنوز شوکم خودمم نفهمیدم چیشد ک کتک خوردم😔 هنوز ک پیش قدم نشده اصلا ن پیامی ن حرفی...

رفتی خونه مامانت؟یا خونه خودتی

خونه خودمم، جمعه عروسی دخترخالمه، مهمون از شهرای دیگه اومدن خونه مامان من شلوغه دوس ندارم برم اونجا منم بلد نیسم تظاهر کنم ک خوبم بعد میفهمن همه، دردم دارم هی میشینم پا میشم اخ و اوخ میکنم