2777
2789
عنوان

دندون پزشکم ی حرفی زد خیلی ناراحت شدم و خجالتم کشیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ادم حسش اشتباه نمیکنه این چندسال انگار باهم دوست شدیم کم و بیش شوخی داشتیم ولی کاملا مشخص بود ش ...

ای بابا

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

ممنون عزیزم اگه ی روز دیگه بود شاید برام اهمیتی نداشت نهایتا تو دلم دوتا بد و بیراه میگفتم بهش ولی ا ...

درکت می‌کنم متاسفانه همیشه ضربه بی شعوری و بی فرهنگی بعضی آدمارو، آدمای دیگه باید بخورن 

سعی کن فکرای منفی نکنی به حرفاشم توجه نکن منم جنس دندونام اصلا خوب نیست هرجا هم میرم دندون پزشکی بهم میگن ولی خب چیزی نبوده ک دست خودم باشه ک بخوام بابتش ناراحت باشم ک

وا!!😐چرا خودزنی میکنه این آدم؟! من جات باشم دیگه نمیرم پیشش یه دندون پزشک دیگه پیدا میکنم میبرم پیش ...

همون دیگه بعد منه خر هنگ کردم ی جواب ندادم دلم خنک شه فقط مث اسکولا تشکر کردم اومدم بیرون

شوخی کرده شما حساس شدی اهمیت نده 

منم مثل تو هستم فکم کوچیک دیر بی حس میشم خب شاید براشون واقعا سخته بزاق دهانم زیاد موقع کار مدام میپره تو گلوم 

اونم بهم گفت دهانت خیلی کوچیک دندون عقلت بخای بکشی باید پیش جراح فک بری من نمیتونم 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
چیزی که ریخته دکترهچرا به خودت میگیری چه دکتر چه هر کس دیگه بعضیا بلدن حال آدمو خراب کنندبه خودت نگی ...

اون ک اره درست میگین 

ولی میدونی چرا توقع نداشتم 

چون پنج شش ساله از زمانی ک کاراموز بودن من شدم بیمار ایشون کل خانوادمو دوستامو میفرستادم پیشش الان یکی دوساله ک تازه دیگه معروف شده جا افتاده، یک کمی هم بینمون دوستی خانوادگی شکل گرفت تو این رفت و امد ها 

ولی خب صدرصد دیگه نمیرم پیشش

چه خوب و حاضر جواب آفرین خوشم اومد خخخ لعنتی مگه مجانی درست می‌کنه زر زرم کرده اکثریت دندون پزشکی اع ...

جوون هم هست خیلیم مهربون و با حوصله 

ازونا نیس بگم مثلا پیره بی اعصابه یچی از رو خستگی گفت...

جوون هم هست خیلیم مهربون و با حوصله ازونا نیس بگم مثلا پیره بی اعصابه یچی از رو خستگی گفت...

می‌دونم عزیزم منم جایی که میرفتم جوان بود همینا غرور کاذب دارن راستی چرا کم پیدایی دیگه تلگرام نیستی 

درکت می‌کنم متاسفانه همیشه ضربه بی شعوری و بی فرهنگی بعضی آدمارو، آدمای دیگه باید بخورن سعی کن فکرای ...

الان ک فک میکنم این سالها چندبارم با شوخی و خنده هی از جنس دندونام ایراد گرف منم هربارر گفتم ارثیه بابام اینجوری بوده دندوناش ولی بازم هی با شوخی تکرار میکرد 

نمیدونم چطور متوجه سمی بودنش نشده بودم

شوخی کرده شما حساس شدی اهمیت نده منم مثل تو هستم فکم کوچیک دیر بی حس میشم خب شاید براشون واقعا سخته ...

نمیدونم بخدا پنج شش سساله بیمارشم اگه اذیت بود باید زودتر ازینا میگفت🥺یا اگه شوخی بود اخرش ک میخاستم بیام بیرون مثلا میگف حالا ی نوبت میذارم برات