2777
2789

من ۱۸ سالمهههه 

همیشه پریود میشم هیچوقت نبوده پریود نشم 

ولی اصلا تاریخش دقیق نیس برای همین خاطرم نمیمونه 

الان حس میکنم خیلی وقته پریود نشدم شاید ی ماه شایدم دو ماه شایدم ۲۰ روز نمیدونم 

تو سایت پرسیدم گفتید تنبلی تخمدان داری 😑زدم گوگل میگ نازا میشی 

بابا این چی بود گفتید ب من وحشت کردممممم 

من کلا چندساله ب شیرینی ولع دارم اونم بخاطر اینه فقط فست فود میخورم بدم ن اهن داره ن ویتامین و.... فشارم میفته شیرینی جات شریع فشار بالا میاره 

ریزش مو هم کلا از بچگیم داشتم :/ ژن مو هام ب خانوادم رفته دیگ اونا همینن کلا من تا ۵ سالگیم کچل بودم بچه بودم 

بخدا کنکور دارم چرا ترسوندید منو ...... نمیتونم درس بخونم ی کلمهههههه خب من هر ماه پریود میشدم مگ میشه 😐

خودم میدونم باید برم دکتر ://// نگید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه هرماه پریود بشی ولی تنبلی تخمدان داشته باشی 

بعد تنبلی تخمدان من دارم 

کی گفته نازا میشی؟ این همه آدم بچه دار شدن

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

من از وقتی یادمه نمیدونم ۱۳ یا۱۴ پریود شدم همین بود وضع پریودم زمانش مشخص نبود یه ماه میشد یه ماه نمیشدم کیست داشتم من ۱۸ سالگی عروسی کردم با این اوصاف میگفتم تنبلی دارم و باردار نمیشم خیالم راحت بود ک زد ماه اول عروسی باردار شدم🤣🤣🤣

با توجه به علائمت تنبلیه ولی خب ما داریم تو فامیل ک نع فست فودمیخوره زیاد شاید سالی یه بار بخوره نه شیرینیجات زیاد میخوره لاغره لاغر جوش نداره ریرش مو نداره ولی دکتر با سونو گفت تنبلی تخمدام داری مجردم هس..دکتر گف باید سبک زندگی سالم داشته باشی وگرنه با داروهای هورمونی بدتر میشه

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

خوده دکتراش بااینهمه عکس و آزمایش و سونوگرافی ب این راحتی نمیتونن بگن نازایی 

اونوقت شما ب کدوم دلیل علمی و پزشکی میگی ک نازایی 

فعلا درحال حاضر ب درست برس 

خوده استرس و فست فودهایی ک استفاده میکنی باعث تنظیم نبودن پریودت هستش

بجای شیرینی جات و فست فود از مغزیجات استفاده کن و غذای سالم و سبزیجات و ورزش  .... پریودت هم منظم میشه 

ب موقش باردارم میشی 

من تنبلی شدیددارم از مجردی هم همیشه نامنظم بودم الان بچه دومم رو باردارم. درسته سختی کشیدم برا باردار شدن ولی این نیست که نازا بشی

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐نترس بابا دوست منم یه چند ماه نشد رفت دکتر آزمایش داده گفته بود از کمبود شدید آ هن هست

خب من کمبود همه چی دارمممم ..... چکاپ کامل دادم درست کنم تغدیمووو ن ویتامین داره بدنم ن اهن 

حتی متخصص گفت کمبود شدید پلاکت خون داری کلسیم ویتامین ای بی سی و... همه پایینه 

فقط بخاطر این ک ۲۴ ساعته فست فود میخورم 

خب دختر خوب چرااینجا سوال میکنی که بترسی 

اینایم که مشکل داری خیلی راحت دکتر درمان میکنه 

اصن ترس نداره 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810