2777
2789
ببخشید که می پرسم کدوم شهر هستید؟؟؟؟

من رشت زندگی میکنم ولی آمار مال کل ایرانه . حتی تهرانم اکثر مدارس پسرانه وضع همینه .(همسرم یه تحقیق در مورد آسیب های اجتماعی داشت ،از بچه های منطق مختلف راجع به این موضوع سوال شده بود) 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت کلا  عجیبه  وقتی شوهر زن  کتک می زنه کسی تعجب نمی کنه همه میگن بسوز   ...

كي گفته معموليه؟والا من اينم ميشنوم شاخام درمياد 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

شاید این بچه نیمکره راستش فعال تره چرا اینطوری برخورد میکنید؟ شاید طفلک هوش هیجانی بالا داره و خلاقیت و هنرش خوبه پس به جای سرکوب کردنش با ساعت گذاشتن استعدادیابی کنید...مگه مجبورید بچه دار بشید وقتی انقدر بی منطقید؟!

خانوم قانونمند با روشهای درست به درس خوندن علاقمندش کن نه اینکه بزنیش! چون میوه پوست میگیری براش باید پوست خودشم سر درس خوندن بکنی؟ 

لابد کلی هم برای خودتون ذوق میکنید و خودتونو مادر امروزی میبینید! عجب

💛
كي گفته معموليه؟والا من اينم ميشنوم شاخام درمياد 

اووووه 

خیلی ها 

هر کسی داستان گذاشت کتک خور بود زن  می گفتن چ اشکال کتک بخور زندگی تو بکن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اووووه  خیلی ها  هر کسی داستان گذاشت کتک خور بود زن  می گفتن چ اشکال کتک بخور زندگی ...

من اونارم درك نميكنم و فكر ميكنم واقعا داستانه وگرنه مگه دزريم زني كه كتك بخوره و بمونه و مردي كه زنشو بزنه؟! اگرم هست انگشتشمارن

اووووه  خیلی ها  هر کسی داستان گذاشت کتک خور بود زن  می گفتن چ اشکال کتک بخور زندگی ...

کتک زدن یک فعل غیر انسانیه . مهم نیست کتک زننده چه نسبتی با کتک خورنده داره ،مهم نیست علت این رفتار چی بوده . آزار جسمی دیگران تحت هر شرایطی کار زشت و غیر قابل بخششیه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

شما هر جی دوست داری میبینی وگرنه اینجا همه جور نظری هست از کسایی که با یه اختلاف ساده میگن طلاق تا کسایی که میگن با کتک و خیانت بساز

من اونارم درك نميكنم و فكر ميكنم واقعا داستانه وگرنه مگه دزريم زني كه كتك بخوره و بمونه و مردي كه زن ...

وقتی برا بعضی ها طبیعی و میگن اشکال نداره لابد واقعیت 

بعضی ها مجبورن بمونن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
وقتی برا بعضی ها طبیعی و میگن اشکال نداره لابد واقعیت  بعضی ها مجبورن بمونن

ديگه اوني كه مجبوررو خدا نجاتش بده 

الان بحث تاپيك چيزه ديگس و حرف شمام كاملا غير منطقي

من رشت زندگی میکنم ولی آمار مال کل ایرانه . حتی تهرانم اکثر مدارس وضع همینه .(همسرم یه تحقیق در مورد ...

من مشهد هستم عزیزم

حقیقتش دختر خودم ،دو تا پسر خواهرم،دختر داداشم،دختر های داییم،و تقریبا پنجاه درصد اطرافیانم مدرسه ی غیر انتفاعی می رن،شاید نظر همسر شما درست باشه

مدارس دولتی این جوری باشن

ولی من هنوز نشنیدم که توی مدرسه ای بچه رو تنبیه بدنی کنند،فقط سال گذشته توی اولین جلسه ی ماهانه که مدرسه برگذار کرد مدیر به اولیا اطلاع داد که همون هفته ی اول یکی از معلم های کلاس اول با کتاب زده توی سر یه دانش آموز،فردای اون روز ولی بچه اومده دفتر و گفته،مدیر هم اون خانم رو اخراج کرده بود،همون هفته ی اول ،،،،(مدرسه دو تا مدیر داشت که شریک بودند)یکی از مدیر ها خودش مسؤولیت اون کلاس رو عهده دار شد،،،بنده ی خدا گفت که ما از داخل کلاس خبر نداریم،اگه بچه ها شاکی بودند،توی هر پایه ای،حتما اطلاع بدید،چون ما احساس وظیفه داریم در برابر بچه های شما و احساس دین در برابر پول شما،،،تا الان هم موردی ندیدم و نشنیدم در مورد تنبیه بدنی،،،البته قبلا زیاد بود تا ده پانزده سال پیش

دخترم❤❤❤هلیااااااا

کی همچین حرفی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا اکثرا میگن برو مشاور و طلاق بگیر و به خانواده ات بگو  و ... کسی نگفته بسوز و بساز 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

این بچه زیر هفت سالگی فقط با ناز و نوازش تربیت شده بدون هیچ تنبیهی

اما از هفت سال تا 14 سالگی تو تربیت گاهی ترمز دستی هم لازم میشه

بچه عزیزه تربیتش عزیز تر

بعداز 14 سالگی انتظار دارم یکسری عادتها براش ایجاد شده باشه که دیگه نیازی به گوشزد نباشه

بعداز هیجده سالگی هم اصلا به من مربوط نیست (البته این فقط در حد شعاره باید دید اون زمان می میگم)

در مورد تربیت بچه هام با کسی رو دربایستی ندارم

البته نمی گم بهترین مادر دنیا هستم و ولی چیزی که فکر کنم درسته را انجام میدم بی چون و چرا

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍