بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در ضمن محض اطلاع حضار گرامی من نمی گم خوشحالم بلکه ناراحتم اما به هیچ وجه پشیمون نیستم
الان موقع پشیمونیت نیست .وقتی دخترت به نوجوانی رسید و بهت اعتماد نکرد حرفای مهمشو بهت بزنه وقتی دیدی دیگرانو بهت ترجیح میده و ازت دور شده و هیچکاریم هز دستت بر نمیاد اونوقت از صمیم قلبت از رفتار الانت پشیمون میشی
هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
استارتر بذار یه نصیحتی بکنم از اطراف و اکنافم.... خواهر من بچشو کشت با این قانوناش... تا وقتی زورش بهش می رسید. الان که دانشگاهی شده از درس زده شده... فکر کننم ۲۰ ترمه هم تموم نکنه و خواهرمم دیگه زورش نمی رسه...
قانون محکم گذاشتن بچه رو فراری میده و از درس زده میشه،منم دوسال همش به دخترم سخت میگرفتم برای نوشتن تکالیف و درس خوندن،درحالیکه باهوشه و همیشه درسش خوب بوده،ولی میدیدم از درس خوندن و مشق نوشتن فراریه،امسال اصلا بهش نمیگم میگم خودت هروقت خواستی بنویس،اینجوری مسئولیتش گردن خودش میافته اگه حتی وقت نکرد هم چیزی نگو،یواش یواش خودش کاراشو میکنه،دخترمن ظهر میخوابه خودش میگه زودتر بیدارم کن مشقامو بنویسم،درحالیکه پارسال باید التماسش میکردم مشق بنویسه،سخت نگیر این روزا باید براش لذت بخش باشهبزار هرجور دوست داره تکالیفشو انجام بده،اوقات خودتم تلخ نکن و خودتو بیخیال نشون بده