2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن محض اطلاع حضار گرامی من نمی گم خوشحالم بلکه ناراحتم اما به هیچ وجه پشیمون نیستم

الان موقع پشیمونیت نیست .وقتی دخترت به نوجوانی رسید و بهت اعتماد نکرد حرفای مهمشو بهت بزنه وقتی دیدی دیگرانو بهت ترجیح میده و ازت دور شده و هیچکاریم هز دستت بر نمیاد اونوقت از صمیم قلبت از رفتار الانت پشیمون میشی

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
خیلی خوشحالم میبینم همه مامانای نی نی سایت به جز استارتر بچه هاشونو نمیزنن😍😍😍😍😍

آخه الان همه ديگه كلي كلاس ميرنو كتاب ميخونن ديگه كسي ازاين كارا نميكنه😞

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

استارتر بذار یه نصیحتی بکنم از اطراف و اکنافم.... خواهر من بچشو کشت با این قانوناش... تا وقتی زورش بهش می رسید. الان که دانشگاهی شده از درس زده شده... فکر کننم ۲۰ ترمه هم تموم نکنه و خواهرمم دیگه زورش نمی رسه...

استارتر معلم دختر من توی جلسه می گفت اگه دیدین برای نوشتن تکلیف اذیت می کنه یا لجبازی می کنه و نمی ...

اونوقت فکر میکنی برخورد معلما خیلی اصولی و درسته؟؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
میترسم پس فردا به خاطر‌تیزهوشان کنکور یا هرچیز دیگه ای بزنی له کنی بچه رو 

وای ارزششو داره ...بچشون خنگم باشه مجبورش میکنن بره تیزهوشان....هر بچه ی حد و توانی داره...انتظار بیش از حد افسردش میکنه...چون نتونسته شمارو راضی نگه داره...بهش تلاش کردن یاد بدین ..هدف داشتن یاد بدین ...با زورگویی فقط یاغی یا سرخورده میشن

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

قانون محکم گذاشتن بچه رو فراری میده و از درس زده میشه،منم دوسال همش به دخترم سخت میگرفتم برای نوشتن تکالیف و درس خوندن،درحالیکه باهوشه و همیشه درسش خوب بوده،ولی میدیدم از درس خوندن و مشق نوشتن فراریه،امسال اصلا بهش نمیگم میگم خودت هروقت خواستی بنویس،اینجوری مسئولیتش گردن خودش میافته اگه حتی وقت نکرد هم چیزی نگو،یواش یواش خودش کاراشو میکنه،دخترمن ظهر میخوابه خودش میگه زودتر بیدارم کن مشقامو بنویسم،درحالیکه پارسال باید التماسش میکردم مشق بنویسه،سخت نگیر این روزا باید براش لذت بخش باشهبزار هرجور دوست داره تکالیفشو انجام بده،اوقات خودتم تلخ نکن و خودتو بیخیال نشون بده

زندگی زیباست

خوب کردی. فاجعه میشد اگه ساعت چهار مشقشو نمینوشت.

مگه مسوول مشقش شما هستی؟ مسوولش خودشه. باید تو مدت زمان معین بنویسه که عادت کنه دستش کند نباشه. ولی ساعت مشخص اونم هر روز چه دلیلی داره؟ مگه پادگانه؟

نهایتش میتونی برای به موقع نوشتن تشویقش کنی.