2777
2789
رفتی مصاحبه؟چطور بود؟برای کاردانی دعوت شده بودی یا کارشناسی؟توی انتخاب رشته کدوم دانشگاه هارو زده بو ...

سلام بله رفتم مشخص نبود برا کارشناسی دعوت شدم یا کاردانی .مصاحبه ش که چیز خاصی نبود یه سری حرکات ورزشی و سوالاتی در زمینه اورژانس و...من همه دانشگاهایی که فوریت داشت رو زدم 

سلام بله رفتم مشخص نبود برا کارشناسی دعوت شدم یا کاردانی .مصاحبه ش که چیز خاصی نبود یه سری حرکات ورز ...

عه اونجا میپرسیدی بهت میگفتن برای چی دعوت شدی😁

ان‌شاءالله که هرچی به دلته قبول بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه اونجا میپرسیدی بهت میگفتن برای چی دعوت شدی😁ان‌شاءالله که هرچی به دلته قبول بشی

جدی ؟نمیدونستم.یه سوال عزیزم .هر کی همون دانشگاهی که رفت مصاحبه قبول میشه یعنی یا نه اونجا فقط محل مصاحبه بود؟؟

2805
جدی ؟نمیدونستم.یه سوال عزیزم .هر کی همون دانشگاهی که رفت مصاحبه قبول میشه یعنی یا نه اونجا فقط محل م ...

نه اونجا فقط محل مصاحبه بود.

ولی ممکنه که اگه تو انتخاب رشته اون دانشگاه رو زده باشی و همین دانشگاه تورو برای مصاحبه دعوت کرده باشه ، همونجا هم قبول بشی

یعنی مثلا ممکنه یه فردی رشت زندگی میکنه و توی انتخاب رشته‌اش هم فوریت دانشگاه گیلان رو زده باشه بعد برای همین کدرشته هم دعوت به مصاحبه بشه محل مصاحبه‌اش هم دانشگاه‌ گیلان باشه

تو‌پیامک نوشته بود کارشناسی وکاردانی

برای من ننوشته بود

اصلا برای من فقط یک پیامک از سمت سازمان سنجش فقط اومده بود

از طرف محل مصاحبه پیامکی دریافت نکردم.

پس الان متوجه شدی کاردانی بودی یا کارشناسی 😁برای چی دعوت شده بودی؟